No zobaczymy. Brzmi prawdopodobnie. Ja bym chętnie kupił jakąś bardziej zaawansowaną puszkę M.
Przeniosłem tutaj bo bardziej pasuje.
Tam jest jeszcze mowa o ewentualnie dwóch szkłach eM.
No zobaczymy. Brzmi prawdopodobnie. Ja bym chętnie kupił jakąś bardziej zaawansowaną puszkę M.
Przeniosłem tutaj bo bardziej pasuje.
Tam jest jeszcze mowa o ewentualnie dwóch szkłach eM.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 12-05-2019 o 19:28
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Co znaczy rozwiązana? Powstaną te body i to koniec linii m?
To chyba z tłumacza Google było...
"We’re told that the EOS M camera lineup will be addressed in late August with a replacement for at least the EOS M5 and that the EOS M6 isn’t going to see a direct replacement. The source suggested the EOS M lineup will consist of 3 camera bodies in 2020, an EOS M500, EOS M50 and EOS M5 Mark II."
"Powiedziano nam, że linia EOS M zostanie zaktualizowana o następcę przynajmniej dla EOS M5, i że EOS M6 nie będzie miał bezpośredniego następcy. Źródło zasugerowało, że w 2020 roku linia EOS M będzie składać się z trzech korpusów: EOS M500, EOS M50 i EOS M5 Mark II."
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 13-05-2019 o 17:59 Powód: ort
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Patent: Dual internal teleconverter telephoto lens.
https://www.canonrumors.com/patent-d...elephoto-lens/
Canon EF 400mm f/5.6
Focal length: 391.89mm
F number: 5.80
Angle of view: 3.16°
Image height: 21.64mm
Total lens length: 299.31mm
BF: 167.00mm
With teleconvertor (B)
Focal length: 560.02mm
F number: 8.29
Angle of view: 2.21°
Lens total length: 299.31mm
BF: 46.56mm
With Teleconvertor (C)
Focal length: 286.00mm
F-number: 4.23
Angle of view: 4.33°
Total lens length: 299.30mm
BF: 110.04mm
Przyznaję się bez bicia, że gdyby to wypuścili to rozbijam świnkę.
Kapitan Wagner
https://www.canonrumors.com/patent-c...-35mm-f-4-5-6/
Czyżby szeroki kit do RP???
Kapitan Wagner
Kapitan Wagner