Okradli salon sigmy - warto sprawdzać teraz numery seryjne. Jak do zestawu szkieł dołączyli również MC-11 https://www.optyczne.pl/13209-news-O...obiektywy.html to mniemam, że mogły to być szkła z mocowaniem canona.
Okradli salon sigmy - warto sprawdzać teraz numery seryjne. Jak do zestawu szkieł dołączyli również MC-11 https://www.optyczne.pl/13209-news-O...obiektywy.html to mniemam, że mogły to być szkła z mocowaniem canona.
Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com
Jakiś fanboy kupił A7III i nie było go stać na szkła![]()
![]()
![]()
Z drugiej strony "trąbić" w internetach, bo 5 obiektywów na krzyż ukradli... jeszcze numery seryjne podali i pewnie będzie nagroda jak złapią złodzieja![]()
Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com
Ostatnio edytowane przez sv ; 07-12-2018 o 20:16
Z tego co słyszałem to jest obecnie jeszcze lepszy adapter niż ta Sigma. Nawet tele jakoś tam działają....
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Cytat z optyczne: Jakiś desperat kupił Alfę na promocji i jak zobaczył później po ile są szkła...
Czy ja wiem? To wcale nie musi tak działać. Moźe być tak że po wypuszczeniu R ludzie zaczną wracać do Canona właśnie przez to że nie kupowali natywnych szkieł do Sony tylko EFy. Długoterminowo to może nie być wcale takie dobre dla Sony natomiast dla Canona? - Może tu kapliczka...?
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 08-12-2018 o 00:21
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner