Miłego dniamoja www
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
strach się bać - będzie sequel opwieści o nieśmiertelnej 18mpix matrycy
--- Kolejny post ---
nie kupisz tego canonowego entry level bo dostanie nową starą wiecznie żywą matrycę z 6DII
ja kupię 5DIV albo nie kupię nic - tyle ciekawych rzeczy zakupiłem z kasy przeznaczonej na 6DII że aż sam jestem pozytywnie zaskoczony
Jest jeszcze do wzięcia matryca z 5DS.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jakoś nie mogę ogarnąć tego pozycjonowania R. Jeżeli mają się pojawić "entry level" i "pro" to chyba poziom aktualnego R zniknie.
Czy R to takie body "na próbę", sklecone na szybko żeby nie stracić kontaktu z rynkiem jak pierwszy EOS M, a potem pojawią się body "z numerami" ułatwiającymi pozycjonowanie?
Nikon od razu się zdeklarował.
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
Dokładnie tak to wygląda jak w momencie premiery eMki.
Co do Nikona to ja bym się nie patrzył zbytnio na ich przykład, bo niezależnie od dobrych produktów to biznesmeni z nich średni....
Edit: przy tym należy pamiętać, że Canon nie jest firmą która początkuje na rynku bezluster więc mają wiedzę jak to wszystko pogodzić żeby wyjść na swoje i żeby produkt miał sens.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 24-10-2018 o 21:35
Kapitan Wagner