Strona 44 z 274 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494144 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 2731

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [bezlusterkowce] ;)

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [bezlusterkowce] ;)

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    A to nie jest przypadkiem tak, że entry level właśnie niedawno zobaczyliśmy? W zasadzie poza pozycją "tani" EOS R spełnia wymogi.
    Ty mówisz jak jest a ja o tym jak to sobie pozycjonuje canon rumorsy zapowiadają, że entry-level to dopiero się pojawi
    Miłego dnia
    moja www

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Ty mówisz jak jest a ja o tym jak to sobie pozycjonuje canon rumorsy zapowiadają, że entry-level to dopiero się pojawi
    To praktycznie pewne, od miesiąca czy dwu jest zarejestrowany korpus z rozdzielczością co do piksela jak w 6d2. Powinien się pojawić w ciągu ca. pół roku.

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    To praktycznie pewne, od miesiąca czy dwu jest zarejestrowany korpus z rozdzielczością co do piksela jak w 6d2. Powinien się pojawić w ciągu ca. pół roku.
    To jak pistolet przystawiony do głowy.
    Chyba nie ma innej drogi dla amatora jak R.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Pełne uzależnienie

strach się bać - będzie sequel opwieści o nieśmiertelnej 18mpix matrycy

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    To jak pistolet przystawiony do głowy.
    Chyba nie ma innej drogi dla amatora jak R.
    nie kupisz tego canonowego entry level bo dostanie nową starą wiecznie żywą matrycę z 6DII

ja kupię 5DIV albo nie kupię nic - tyle ciekawych rzeczy zakupiłem z kasy przeznaczonej na 6DII że aż sam jestem pozytywnie zaskoczony

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Jest jeszcze do wzięcia matryca z 5DS .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Raczej nie, choćby ze względu na AF (brak DP). Niemniej następca 5ds w wydaniu bezlusterkowym wydaje mi się wielce prawdopodobny.

Miasto
    Pod Tatrami

Raczej nie, choćby ze względu na AF (brak DP). Niemniej następca 5ds w wydaniu bezlusterkowym wydaje mi się wielce prawdopodobny.
    Dadzą AF jak w Nikonie w końcu to nie body do sportu ...
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    ale to raczej nie do entry level

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Jakoś nie mogę ogarnąć tego pozycjonowania R. Jeżeli mają się pojawić "entry level" i "pro" to chyba poziom aktualnego R zniknie.
    Czy R to takie body "na próbę", sklecone na szybko żeby nie stracić kontaktu z rynkiem jak pierwszy EOS M, a potem pojawią się body "z numerami" ułatwiającymi pozycjonowanie?
    Nikon od razu się zdeklarował.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    Czy R to takie body "na próbę", sklecone na szybko żeby nie stracić kontaktu z rynkiem jak pierwszy EOS M, a potem pojawią się body "z numerami" ułatwiającymi pozycjonowanie?
    Nikon od razu się zdeklarował.
    Dokładnie tak to wygląda jak w momencie premiery eMki.
    Co do Nikona to ja bym się nie patrzył zbytnio na ich przykład, bo niezależnie od dobrych produktów to biznesmeni z nich średni ....

Edit: przy tym należy pamiętać, że Canon nie jest firmą która początkuje na rynku bezluster więc mają wiedzę jak to wszystko pogodzić żeby wyjść na swoje i żeby produkt miał sens.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 24-10-2018 o 21:35
    Kapitan Wagner

Strona 44 z 274 PierwszyPierwszy ... 3442434445465494144 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów