Nie czytam plotek :-) Pożyjemy zobaczymy :-)
Obym się mylił ale w kwestii ceny jesteście wielkimi optymistami.....
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
od niemal 10 lat jest tak z canonem , ze po pewnym czasie od ostatniej premiery , ktora zawsze byla rozczarowniaem w stosunku do tego co pokazali konkurenci , uzytkownicy Maja nadzieje , ze Canon wreszcie przescignie kokurentow. I - ponownie rozczarowanie.
Nie licze na to , ze C zaprezentuje jakas wyprzedzajaca technike. W najlepszym wypadku bedzie porownywalny z tym co inni juz od kilku lat stosuja , ale w tym czasie , zrobia oni kolejny krok na przod. Canon ma aktualnie opoznienie ok 5 lat , a bylo juz wiecej. Moim zdaniem nie jest w stanie tego wyrownac. Inni w tym czasie tez projektuja nowe puszki.
mam na mysli aparaty domowe .
Swięta racja. Canon zawsze wypuszcza gorszą puszkę niz konkurencja, ale i tak sprzedaje sie lepiej niz konkurencjaJęk zawodu przy każdej premierze jest taki sam. Tak bylo za czasów pierwszych 5D - Nikon D700 był lepszy. Potem 5D4 którego zjadł D750. Ciekawe ze w bezlusterkowcach to Nikon narazie daje ciała, a to tylko zacheci Canona do wypuszczenia kolejnego kastrata.