Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [bezlusterkowce] ;)
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [bezlusterkowce] ;)
Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8Tagi: Brak- Podklejony
-
Komentarz
-
Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [III]
Canon zaanonsował bardzo rozsądnie. Celuje w okolice a73 nie pretendując do pozycji lidera. Bardz mądrze. Jest duża szansa ma brak rozczarowań :-)KAWAŁEK MOJEGO ŚWIATA - http://bodak.manifo.comKomentarz
-
Dokładnie. Ludzie przeżywają to jakby to była szczepionka na raka albo sens zycia. Jak Canon uzna, że czas wypuścić to sobie wypuści. Teraz po premierach Nikona to już kompletny luz.Komentarz
-
-
nikony są ciekawe ale nie imponują specyfikacją (na szczęście stare obiektywy są obsługiwane) canon będzie miał słabszą specyfikację więc strach się bać - w temacie co jeszcze wykastrują - i byle nie dopuścili tego gościa od 6DII do projektowania.EOS 3, 5D, R5Komentarz
-
Masz na myśli lidera głupich dyskusji, prowokowanych przez sonotroli na wszystkich możliwych forach fotograficznych? Pełna zgoda. Wystarczy, że Canon będzie chciał zachować pozycję lidera rynku foto. To powinno zaowocować rozsądną propozycją
Bezlusterkowiec z tego przecieku wydaje mi się rozsądny, może nawet za bardzo...
Komentarz
-
Masz na myśli lidera głupich dyskusji, prowokowanych przez sonotroli na wszystkich możliwych forach fotograficznych? Pełna zgoda. Wystarczy, że Canon będzie chciał zachować pozycję lidera rynku foto. To powinno zaowocować rozsądną propozycją
Bezlusterkowiec z tego przecieku wydaje mi się rozsądny, może nawet za bardzo...
Lidera mam na myśli modele A9 i A7R3 w grupie bezluisterkowców oraz to, że bezlusterkowiec z przecieku wydaje się bardzo rozsądny i dobrze pozycjonowany.KAWAŁEK MOJEGO ŚWIATA - http://bodak.manifo.comKomentarz
-
Lider u Canona jest tylko jeden i nazywa się 1dx2. Różnica do kolejnego modelu jest bardzo duża, co nie zmienia faktu, że nie jest to body dla każdego. Nie liczyłem, że Canon szybko wypuści jego odpowiednik w ML.
Ps. A9 na tym etapie jest żadną konkurencja dla 1dx2. Może następna generacja tak.Komentarz
-
Jak zaznaczył Miszak powyższa dyskusja dotyczy segmentu ML,cyt"Lidera mam na myśli modele A9 i A7R3 w grupie bezluisterkowców..."Lider u Canona jest tylko jeden i nazywa się 1dx2. Różnica do kolejnego modelu jest bardzo duża, co nie zmienia faktu, że nie jest to body dla każdego. Nie liczyłem, że Canon szybko wypuści jego odpowiednik w ML.
Ps. A9 na tym etapie jest żadną konkurencja dla 1dx2. Może następna generacja tak.Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8Komentarz
-
Gdyby tylko zostali przy bagnecie EF
5D | R6 | EF 16-35MM F/4L IS USM | EF 40MM F/2.8 STM | RF 50MM F/1.8 STM | EF 135MM F/2L USM | RF 70-200MM F/4L IS USM
X-T30 | XF 18-55 mm f/2.8-4.0 R | XF 35 mm f/1.4 R | XF 56 mm f/1.2 R |Komentarz
Komentarz