Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 79

Wątek: 20D i eLka = Gleba

Bywalec
    Miasto
    Stockholm

Domyślnie

Też współczuję,dosłownie krew się burzy jak się coś takiego czyta.
    Mam nadzieję że serwis szybciutko upora się z Twoim sprzętem i będziesz mógł focić,tak jeszcze przyszło mi do głowy,czy aby wycena szkód jest poprawna,bo może lepiej było by zrobić cały kosztorys na żytniej razem z robocizną? żebyś nie musiał jeszcze dopłacać.
    Życzę powodzenia i trzymam kciuki.
    EOS 50 I EF 70-200 4L I EF 17-40 4L I

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

A tak na przyszłość dla własnego bezpieczeństwa , jak się komuś przytrafi być BABĄ to warto wykupić OC w życiu prywatnym .
    Miałem kilka przypadków bycia sprawcą zdarzenia np na nartach , gdzie poszkodowany twierdził że zajechałem mu drogę itd i zniszczył sobie narty próbując uniknąć zderzenia i uderzył w drzewo ......

Z gębą skoczył do mnie itd. że mam mu zapłacić za narty i że jest ciężko poszkodowany ..... wyjąłem z kieszeni polisę podałem mu nr i koleś już nic nie mówił tylko się zmył

Coś już napisał

Domyślnie

towersivy,
    a tak wlasciwie o co tej chodzilo/moglo chodzic? to moj teren i tutaj nie wolno robic zdjec ? przyznam, ze nie byl bym zdziwiony gdyby jakis dres szarpał się w centrum miasta chcąc wyrwac i ukrasc sprzęt... Ale jak sam powiedziałeś rencistka ?! Jestem zaskoczony nie mniej jak Ty.
    powodzenia w odzyskiwaniu zniszczonego sprzętu,
    350d+grip, tamron 28-75/2.8

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

GrzesiekK - Policji tłumaczyła sie iz robie zdjecia jej kamienicy, i mam złe zamiary, moze pomyslała ze planuje zamach terorystyczny...sorki ale obracam juz to w zart bo teraz jak sobie przypomne jej tłumaczenia to chce mi sie smiac, nawet sam policjant jej powiedział "widzi pani jego auto i aparat ze jest z dzieckiem?? jakie zamiary moze miec taki człowiek??....bynajmniej jej nie popuszcze i doprowadze to sprawe do konca.
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 11-05-2006 o 21:27

Początki nałogu Awatar swiderski
    Miasto
    Gorzów/ Szczecin

Domyślnie

Osobiście uważam, że takich ludzi jak przedstawiona "baba" powinno się wieszać publicznie - profilaktycznie. Raz rzuciła się na aparat, to następnym zaatakuje razem na dziecko. Powodzenia w odzyskanie pełniej sumy.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Z prawnikiem ostrożnie. Poproś o radę i nie daj się wciągać w kolejne bo to koszty. Trzeba się zorientować w sytuacji czyli jak Policja zakwalifikowała zdarzenie czyli z jakiego artykułu kodeksu karnego i wtedy rozważyć co dalej.
    Jeżeli odbędzie się sprawa karna, nie wiem za uszkodzenie mienia, naruszenie nietykalności cielesnej to na rozprawie można złożyć wniosek o naprawienie szkody w całości, ewentualnie coś więcej i tu warto mieć prawnika. Dowiedz się na Policji z jakiego artykułu prowadzone będzie postępowanie i daj znać.
    Jeżeli baba była trzeźwa i została dowieziona na Policję to prawdopodobnie zostały przedstawione jej zarzuty popełnienia przestępstwa. Niech Ci powiedzą z jakich artykułów.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

iras - owy prawnik to starszy kumpel z "podworka" wiec wiem ze mnie z kasy nie wycisnie. Co do wizyty na Policji to w pierwszej kolejnosci tam własnie sie udaje z Prawnikiem aby ustalic na czym dokładnie stoimy i czego moze oczekiwac. Ale dzieki wielkie za uwagi sa bardzo cenne!

Pozdrawiam

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Nie ma sprawy. Masz szczęście, że masz kolegę prawnika bo słono sobie rzyczą za swoje usługi. Najważniejsza kwalifikacja czynu. Później wiesz na czym stoisz.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Kurde, szok
    W pewnych sytuacjach przydał by się jednak HandStrap.
    Mając go trudniej aparat wyrwać z ręki. Chyba go sobie zapodam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No ale nie napisałeś, czy ta kamienica była na Jeżycach, czy na Wildzie A ja sobie kurde dzisiaj fociłem kamieniczki ze statywu elegancko 5d, a tu takie wyrostki co rusz przechodzą z tekstami "ale fajny aparat" ...
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów