Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 79

Wątek: 20D i eLka = Gleba

Mieszany widok

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Smile 20D i eLka = Gleba

Witam

Dzisiaj moj kochany sprzecik zaliczył ostre dachowanie....(sic!). Opowiem w skorcie zajscie.

Ide sobie z cora przez miasto i robie jej fotki na tle ładnie oswietlonej kamieciny, nagle ni z gruchy ni z pietruchy wylatuje baby z kamienicy wyszarpuje mi aparat, trzymałem go jedna reka za grip aparat leci pieknie szkiełkiem w strone gleby no i bum!! Łapie Q#$#ET$ za reke i dzwonie po gliny o dziwo zjawiaja sie po 2 minitach.....aparat cały czas zapaoznawał sie z chodnikiem(sic!) przyjechali zapisali zeznania moje oraz 3 swiadkow ktorzy potwierdzili moja wersje. Nastepnie z aparatem i Q#%$ pojechałem na policje tam został spisany protokoł razem z aktem oskareznia o napasc, sprzet ocenił policyjny rzeczoznawca i na podstwaie srednich cen krajowych opisał szkode oraz jej wartosc.Mysle ze mam komplet papierow w łapsku.

Moze jest tutaj jakis prawniki etc i moze mi powiedziec jakie sa szanse na wycisniece kasy od teg Q#$#!!

Pozdro.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Współczucie z powodu uszkodzenia sprzętu.
    Myślę że kasę można wytargać , ale tylko z powództwa cywilnego .

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

kondolencje ..... z odszkodowaniem to życzę powodzenia

PS oczywiście sprzęt miazga ?

Micho
    Guest

Domyślnie

Daj znać na priva to coś zaradzimy, jestem z Poznania.
    Miałes dużego farta, że złapałeś kolesia, zazwyczaj ( niestety ) kończy się troszke mniej przyjemnie dla pokrzywdzonego

BTW
    witam wszystkich na forum,

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Czy baba coś powiedziała? Co tak wyskoczyła - chciała Cię okraść, czy nie podoba jej się zawód paparazzi i czuła się napastowana?

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

pewnie byla zazdrosna o twoj sprzet sama pewnie posiada jakis zlom i byla zbulwersowana ze Ty masz lepszy aparat

a tak na serio to tez jestem ciekaw co baba powiedziala jak ja zlapales? szarpala sie ( jak to podobne do bab )?
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Z pospiechu chyba wrzuciłem do złego działu to zajesie wiec sorki!

Własnie wykreciłem szkiełko, a raczej wyrwałem je z bagnetu bo wszystko sie dosłownie zakleszczyło! wstepnie 17-40 podpiełem pod eosa 3 i szkiełko chodzi! af pracuje i ostrosc sie ustawia....w body wygiety jest bagnet ale po właczeniu chodzi moge przegladac zdjecia i wchodzic w menu....

Edit: baba sie szarpała i ostro klneła nawet opluła mi marynarke.....lecz z uscisku sie nie wydostała.Wszystko zostało odnotowane jej dalsze postepowanie działało tylko na jej zgube.

Pozdro
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 11-05-2006 o 19:48

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Niezle jaja - wlasnie widzialem Twoj opis na GG, ale nie sadzilem ze to w takich okolicznosciach sie stalo.
    Ja od jakiegos czasu, gdy wychodze ze sprzetem zabieram Gaz pieprzowy, ktory moze ostudzic nieco zapal napastnika.
    Dziwne, ze to Kobieta wlasnie no ale coz widac i takie skrzywienia wystepuja w naturze.Wspolczuje - wyobrazam sobie jaka piane musiales miec.
    5D + L

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borkomar
    Ja od jakiegos czasu, gdy wychodze ze sprzetem zabieram Gaz pieprzowy, ktory moze ostudzic nieco zapal napastnika.
    W takiej sytuacji jak ta, ktora zostala to opisana to gaz niespecjalnie sie przyda. No chyba, ze bedzie to jakis duzy miotacz z czujnikiem zblizeniowym... A generalnie to mi strasznie przykro.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Początki nałogu Awatar Drozdi
    Miasto
    EU

Domyślnie

I to jest wlasnie Polska

Czlowiek idzie sobie z aparatem a tu podlatuje jakas glupia baba i niszczy sprzet za kilka tysiecy zlotych.

Sprawa bedzie trwala zapewne miesiacami/latami.

Ciezko bedzie Ci od niej wyrwac pieniazki.

A jak to byl przyslowiowy "zulik", to mozesz zapomniec

Wspolczuje!
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów