borkomar - jesli nie miałbym ze soba cory, pewnie i mnie by zatrzymali bo nie wytrzymałbym....
borkomar - jesli nie miałbym ze soba cory, pewnie i mnie by zatrzymali bo nie wytrzymałbym....
I to w moim miescie? A mozesz sie przyznac jaka to dzielnica? Wilda, Rataje czy Jezyce? Bede wiedzial co omijac gdy tam pojade...
Wspolczuje utraty sprzetu
Te kilka tysiecy za 20-stke De to jej komornik dlugo bedzie z renty sciagal pewnie ale przynajmniej kasa pojdzie do uczciwego czlowieka a i Rydzyk mniej dostanie![]()
srodek dnia i do tego babsko taki numar przy dziecku wycina.. ja i tak podziwiam, ze wytrzymales !! mam nadzieje, ze jej renta juz niebawem bedzie Twoja renta :smile: !! wspolczuje jeszcze calego tego zamieszania, ktore Cie czeka - prawnicy, sady - babsko powinien od razu odwiedzic komornik, sprzedac co moze, chocby mieszkanie i oddac pelna sume..
ale co ona tak poprostu, to jeszcze uznaja ja za chora psychicznie
W takiej sytuacji jak ta, ktora zostala to opisana to gaz niespecjalnie sie przyda. No chyba, ze bedzie to jakis duzy miotacz z czujnikiem zblizeniowym... A generalnie to mi strasznie przykro.Zamieszczone przez borkomar
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
No to teraz towersivy poczujesz sie jak rydzykZamieszczone przez Kubak82
aby sprawa szybko sie wyjasnila i zebys szybko otrzymam kase.
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Ja byłem juz do niej plecami, słyszałem ze jakies babsko kogos wykina ale zupełnie sie nie spdziewałem ze te obelgi były w moim kierunku adresowany, stałem ciutech pochylony w strone corki i wtedy nagle podleciała no i stało sie co sie stało byłem TOTALNIE zaskoczony cała sytuacja zabrała mi dech w piersiach....poprostu nie miałem szans na obroneZamieszczone przez emisiaczek
Dziekuje wszystkim za słowa otuchy! cały czas patrze na sprzet i nie moge uwierzyc ze cos takiego sie stało....mniej lamentowałem po tym jak kieroca DHL-a zmieniłmi nieco tył auta...
W sumie to BABA mogła być zwolenniczką radia .......... i myślała że jesteś z TVN .
Nie dziwie sie - bo wtedy sytuacje jest oczywista i nie ma klopotu z odzyskaniem kasy.Zamieszczone przez towersivy
A jak jest w naszym kraju kazdy chyba wie (ostatnio tez mialem sprawe w sadzie niby oczywista) a jednak nie dla wszystkich:-x
5D + L
Może ta baba uważała, że ją sfociłeś i dlatego zaatakowała z taką furią?![]()