Pokaż wyniki od 1 do 10 z 248

Wątek: Rowery - jeździcie?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Rowery - jeździcie?

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    Mi sie do tej pory zawsze udawalo wypozyczac karbon przynajmniej na 11rz 105tce bez wiekszych problemow. Kanary kilka razy, Majorka, gravel w Portugalii na grxie.
    Podpowiesz konkretnie jak szukasz? Ja sprawdzam np teraz Frankfurt - różne kombinacje typu Rent a Bike, Bike Rental i podobne. Milion stron o rowerach miejskich we Frankfurcie, o tym jak fajnie tam mają rowerzyści, wypożyczalnie elektryków, czasem strony sklepów które wypożyczają ale na ich stronach nie ma o tym ani słowa, więc trzeba by dzwonić itpitd. W końcu znalazłem stronkę https://www.listnride.com/frankfurt gdzie już coś jest, no ale gravele np są aż dwa i to niewyględne. Co robię źle?
    Ostatnio edytowane przez grissley ; 03-02-2025 o 19:06
    PowerShot A720 IS

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Domyślnie Odp: Rowery - jeździcie?

Cytat Zamieszczone przez grissley Zobacz posta
    Podpowiesz konkretnie jak szukasz? Ja sprawdzam np teraz Frankfurt - różne kombinacje typu Rent a Bike, Bike Rental i podobne. Milion stron o rowerach miejskich we Frankfurcie, o tym jak fajnie tam mają rowerzyści, wypożyczalnie elektryków, czasem strony sklepów które wypożyczają ale na ich stronach nie ma o tym ani słowa, więc trzeba by dzwonić itpitd. W końcu znalazłem stronkę https://www.listnride.com/frankfurt gdzie już coś jest, no ale gravele np są aż dwa i to niewyględne. Co robię źle?
    Wpisz w wyszukiwarkę "wypożyczanie rowerów" po niemiecku.
    Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
    Ja
    Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
    Konfucjusz

Uprawnienia umieszczania postów