naprawdę to administracji nie przeszkadza?
a może my tez możemy z **** linki wrzucać?
naprawdę to administracji nie przeszkadza?
a może my tez możemy z **** linki wrzucać?
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
jakby admini działali to to forum już by dawno mogli zamknąć bo by nic się nie działo..to forum już i tak umarło lata temu..teraz to jest zbieranina spamu, oni chyba sami tworzą te nowe konta żeby coś się działo
R + C 50 1.8 STM + C 17-40 + C 70-200 f/4 + CDN.
https://www.facebook.com/dawidzawilafotografia
@becekpl, co ty k... wiesz o spamowaniu?:
Nie wiem czy to się da leczyć, ale chyba warto spróbować.
Zgłaszajcie to, zamiast jęczeć.
Nie mam czasu, możliwości ani ochoty przeglądać całe forum.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
A nie da się zmienić sposobu rejestracji nowego konta?
M50, C22/2.0, C50/1.8, T70-300/4-5.6 VC.
czy ja jezdze rowerem? w tym kraju... do pracy niestety nie moge (30km) ale wszelkie przejazdy do centrum miasta to bezdyskusyjnie rower. no chyba ze leje, no to tramwaj. z tym ze przez "leje" mam na mysli taki deszcz od ktorego jest sie mokrym, czyli z 10% opadow w tym kraju
rower mam taki zwykly miejski, go* holenderski, z przerzutka w piascie. kosztowal z 200 EUR wiec juz za drogi, zeby go tak na noc na ulicy w centrum zostawic, ale na 2 godzinki pod ksiegarnia nic mu nie bedzie. zreszta, tutaj w wiekszych punktach miasta (centrum, plaza) sa parkingi pilnowane i bezplatne, wiec problem zalatwiony
Skąd to zdjęcie? Z Amsterdamu?Ja mam podobnie, z tym że do pracy jednak mogę się przejechać (10km w jedną stronę) więc nie jest źle. Jak tak pojeżdżę na rowerze po mieście, to przesiadka do samochodu to niezły szok korkowy.
Przyznam się bez bicia, że odkąd kupiłem samochód, rower poszedł w odstawkę. Trochę szkoda, ale i tak sporo się ruszam, chodzę na zajęcia sportowe.
W Holandii nie ma takiej aury zimowej jak u nas, rower na kilka miesięcy musi iśc w odstawkę.
Pewnie piszesz raczej o temperaturach? Bo jak widać śnieg to oni może mają i nieczęsto ale i tak jakby go nie zauważalihttps://www.youtube.com/watch?v=ICELT_ZFHc0
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....