Strona 604 z 604 PierwszyPierwszy ... 104504554594602603604
Pokaż wyniki od 6 031 do 6 035 z 6035

Wątek: Pokaż zdjęcie które lubisz

Początki nałogu

Domyślnie Odp: Pokaż zdjęcie które lubisz

Cytat Zamieszczone przez pawel.guraj Zobacz posta
    Pffff.
    To są jakieś zupełnie neutralne dymy podobne do tych stosowanych w wiejskich dyskotekach (też raczej nie płacą)

p,paw
    Skoro wiesz co stosują w wiejskich dyskotekach, może też wiesz, co stosują w miejskich dyskotekach?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez totamten;
    wiesz co stosują w wiejskich dyskotekach, może też wiesz, co stosują w miejskich dyskotekach?
    Nie mam pojęcia. Nigdy nie byłem.

P,paw

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
    Ostatnio edytowane przez pawel.guraj ; Wczoraj o 16:50
    https://pawel.online | R5mk2 | RF 14-35 f/4 L | RF 24-105 f/4 L | RF 70-200 f/4 L| RF 100-500 f/4.5-7.1 L | RF 50 f/1.8 STM | RF 1.4x | Na blogu: Nowy Jork

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez WinSho Zobacz posta
    Byłem w Świdniku chyba dwa lata temu i szczerze mówiąc ma się to nijak do tego co było w Lesznie. Może w tym roku mi się uda zawitać do Świdnika o ile w ogóle jest ta impreza.
    Leszno jest klasą samą w sobie i chyba najlepszą imprezą w Polsce tego typu, jak nie w Europie.
    Świdnika w tym roku nie ma, ma być za rok, podobno wybrali tryb "co dwa lata", ale się okaże, czy za rok im się uda.

Masz ewentualnie piknik w Radawcu w sierpniu https://krolewskipikniklotniczy.pl/
    Ostatnio edytowane przez Bangi ; Wczoraj o 18:23

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Leszno jest klasą samą w sobie i chyba najlepszą imprezą w Polsce tego typu, jak nie w Europie.
    Świdnika w tym roku nie ma, ma być za rok, podobno wybrali tryb "co dwa lata", ale się okaże, czy za rok im się uda.

Masz ewentualnie piknik w Radawcu w sierpniu https://krolewskipikniklotniczy.pl/
    Prawdę mówiąc mnie to Leszno jakoś absolutnie nie urzekło, ale też chyba nie jestem przyzwyczajony do takiej formy pokazów, czy też mam inne oczekiwania.
    Oczywiście wieczorne atrakcje w postaci samolotów obwieszonych LED'ami i strzelających pirotechniką są fajnie (nie doczekałem do końca) i chyba dość unikatowe.
    Tym nie mniej, byłem raz i chyba mi wystarczy.

p,paw
    https://pawel.online | R5mk2 | RF 14-35 f/4 L | RF 24-105 f/4 L | RF 70-200 f/4 L| RF 100-500 f/4.5-7.1 L | RF 50 f/1.8 STM | RF 1.4x | Na blogu: Nowy Jork

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez pawel.guraj Zobacz posta
    Prawdę mówiąc mnie to Leszno jakoś absolutnie nie urzekło, ale też chyba nie jestem przyzwyczajony do takiej formy pokazów, czy też mam inne oczekiwania.
    Oczywiście wieczorne atrakcje w postaci samolotów obwieszonych LED'ami i strzelających pirotechniką są fajnie (nie doczekałem do końca) i chyba dość unikatowe.
    Tym nie mniej, byłem raz i chyba mi wystarczy.

p,paw
    Kto co lubi, jak w życiu. Ja nie byłem jeszcze, ale bardzo dużo takich opinii słyszałem od większości znajomych, którzy tam jeżdżą.
    Ja osobiście wolę więcej wojska, tak więc wolę imprezy typu Nato Dasy, czy Radom Air Show.

Strona 604 z 604 PierwszyPierwszy ... 104504554594602603604

Uprawnienia umieszczania postów