Fajne te szybowce!
--- Kolejny post ---
5056 robi wrażenie!!!
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Tak. Podobnie jak kaczki parę zdjęć wcześniej. W zasadzie po paru próbach wyleczyłem się z podpinania FF na pierze, cały czas brakuje ogniskowej. Chyba, że się kiedyś na strusie wybioręW R10 AF na tyle sprawny (szczególnie w warunkach jak na powyższym zdjęciu), że da się żyć.
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
Zdjęcia z jaskiń fajne, ale ja od samego patrzenia mam jakiś wewnętrzny strach. Niby nie mam klaustrofobii, do windy wsiadam bez problemu, ale jak pomyślę, że miałbym się gdzieś przeciskać itp. to mnie panika zaczyna brać. Pamiętam mój pierwszy wjazd do rezonansu magnetycznego, mało brakowało, a dostałbym ataku paniki, dopiero gdy zobaczyłem, że za głową mam pustą przestrzeń to mi przeszło. Grotołaz ze mnie byłby marny.
Jednym z fajniejszych aspektów tego sportu jest właśnie przełamywanie swoich strachów![]()
Przed ciasnotą i wysokością głównie.
Ja nie moge patrzec na zdjecia wspinaczkowe. Wszystkie produkcje typu Free solo sa zupelnie nie dla mnie. Ale jaskinie mają cos w sobie. W Meksyku jest fantastyczna jaskinia z olbrzymimi krysztalami gipsu, ale zamkneli ją kilka lat temu. Ją bym bardzo chetnie odwiedził.