EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.
EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.
Eberloth za wczesnie w Bieszczady. Fajnie sie tam zacznie robic kolo polowy pazdzw obecnej porze brak kolorów - soczystej zieleni czerwcowej, bieli zimowej i czerwieni i złota w pazdzierniku.
@cauchy - wiem, ale jestem niestety niewolnikiem systemu edukacji, Szkodnik w październiku nie ma wakacji. Jeszcze ze 2 lata muszę się pomęczyć...
#2173 A jak już dogoniłem, to klasycznie, patelnia, sól, cytryna, białe wino...
![]()
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
internety tez pisza, ze klasycznie to ma byc Chardonay... ale jakos nie przyszlo mi do glowy nawetmoze dlatego, ze pierwszy raz w zyciu slimaki probowalem w Burgundii a tamtejsze biale (Chablis) od wiekow ostro pracuja na reputacje francuskich win jako niestrawialnych kwachow, od ktorych lepiej juz wychlac ocet
abstrahujac od kulinariow... gratuluje polowu![]()
EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.