Witam Ponownie
tym razem bohaterem będzie Krwawodziób...Kuba...TY wiesz o co chodzi
Bedą nastepne
Pozdr
Rafał
Witam Ponownie
tym razem bohaterem będzie Krwawodziób...Kuba...TY wiesz o co chodzi
Bedą nastepne
Pozdr
Rafał
dlaczego mi tak nie wychodza te ptaki jak Tobie ??? co ja jeszcze zlerobie??
fota swietna![]()
Sylwek
to około dziesiac minut trzymania oka na wizjerze, i ptaka cały czas w ostrosci, troszke wyczerpuje...zwłaszcza kregosłup, kiedy siedzisz na dupie w błocie i obiektyw masz skrecony mocno na prawo, a bude ciasną.
Ale da rade
Pozdr
Rafał
Ptaku - moze najpierw zajrzyj do galerii Sylwka...on jest raczej na innym poziomie niz mogloby Ci sie zdawac
![]()
MOŻE NAJPIERW troszkę grzeczniej,o ile miało być niegrzecznie, nie wiem skąd teza ze nie zaglądam ?
Co mnie sie zdaje wiem doskonale, często zresztą rozmawiamy z Sylwkiem na temat jego zdjęć. Ocena dokonań Sylwka jest moja osobista sprawa i nic CI do niej.
Mariusz
W tym akurat przypadku nie korzystałem, bo ptak był na tyle blisko ze użycie tej opcji skutkowało by ostrością na tułowiu nie głowie (aktywny centralny punkt) CO prawda i tak sie skończyło z takim efektem, ale to dlatego ze lekko podskoczył i ciut sie zbliżył do mnie, wiec ostrość lekko uciekła. Ale bardzo często korzystam z ALL SERVO szczególnie w ujęciach dynamicznych
Pozdr
Rafał
!
Ostatnio edytowane przez Ptaku ; 16-05-2007 o 22:13 Powód: Automerged Doublepost
nastier Rafal bardzo duzo mi pomogl i nauczyl z czego sa i widac tu rezultaty, a ze to akurat napisalem na ogolnym
ot tak czasami trzeba
Rafal , znam ten bol trzymania palca na spuscie , robie w wiekszosci na all servo , co dopowiem ze szybko baterie sie wyczeruja, no ale plecy mnie nie bola , bo ja leze w czatowni
no ale mimo tego wszystkiego , jest , ( widze ) ze fotki Twoje sie roznia , sa inne , a temat ten sam
sumujac ; jeszcze czegos mi brakuje w moich fotkach , a nie wiem czego![]()
Rafale twoje ostatnie zdjęcia są świetne. Widać nowy nabytek dobrze Ci służy. A czy mógłbyś podać do przedostatnich pięciu parametry przy jakich były wykonane?
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Ostatnio edytowane przez Ptaku ; 17-01-2008 o 16:58