za maly obiektyw mam do tego tak ze zrezygnowalem z tego ,ale wiem co to jest:-D Te inne brakety do lamp posiadam az trzy rozneZamieszczone przez Ptaku
http://www.justritebracket.com/Products.html
za maly obiektyw mam do tego tak ze zrezygnowalem z tego ,ale wiem co to jest:-D Te inne brakety do lamp posiadam az trzy rozneZamieszczone przez Ptaku
http://www.justritebracket.com/Products.html
fotosc, ja ci powiem, że co prawda krew zalewa jak się patrzy na łatwo dostępne ptaki za oceanem, ale po jakimś czasie mam wrażenie, że większość wróci do nas i będzie się czołgać, czatować, stawiać budy, ubierać w siatki z demobilu. To nas wyróżnia, sprawia nam frajdę, no i przede wszystkim pozwala się naprawdę uczyć.
Dzieki FotoscZamieszczone przez fotosc
chetnie bym wpadł, ale jakos tak ostatnio nie mam czasu popołudniami
![]()
Dziekuje i pozdrawiam
rafal gawełda
Witam ponownie po długiej nieobecnosci zdjeciowej
Miałem okazje nie dalej jak wczoraj, spedzic kilkanascie godzin w towarzystwie tych pieknych ptakow. Przywiozłem z wypadu 1 ("słownie":
jedno ) w miare przyzwoite zdjecie. Nie spodziewałem się ze zrobienie dynamicznego ujecia przysporzy tyle trudnosci. Pomimo wystarczajaco krótkich czasów rzedu 1/2000, przy domknietej przysłonie f:10 tylko ta jedna klatka okazała się ostra z nieobcietym skrzydłem. Zaznaczam ze to pełny kadr, bez jakiegokolwiek nawet kosmetycznego przyciecia.
Sprzet ten co zwykle - Mark II 300/4 + x1,4
Pozdr
Rafał Gawełda
To jedno jest świetneMimo, że zamrożone w ruchu, to sprawia wrażenie dynamicznego. MI się bardzo podoba
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
i to i wszystkie pozostałe zwalają mnie z nóg po prostu.. rewelacja i tyle
innych nie oglądałem, bo czasu brak![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Ja wymiekam, po prostu...
Genialne swiatlo, GO, no i pieknie tego ptaszka zlapeles!!!
Gratuluje i chyle czola...
widze na razie to - po prostu National Geographic na CB
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
strzał marzenie! osobnik z nadbużańskiej kolonii?