Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 173

Wątek: [Ptaku] Moja ptasia fotografia

Mieszany widok

Domyślnie

Wiesz Zigi...powiedz cos o tej kasie mojej rodzinie , a w błotko to lądowało raz , ale jeszcze 300/2.8 z analogowym korpusem Canon 33. Ale na szczescie nie było bardzo błotniscie i sie zatrzymało

Pozdr
    Rafał Gawełda

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Ech kasie i rodzinie u mnie mimo innego dzielnika też tak średnio idzie w parze. .. a to szafa potrzebna a to inna pierdoła a na 400 5,6 ciężko jakoś odłożyć (panie kochany auto muszę kupić i u teściów mieszkać a taki obiektyw 5 pensji niemal).... przy sigmie 70-300 jakoś nie bardzo fotki przy 300 chcą być ostre i wyraźne - jak już to takie jakieś dziwne jakby ktoś na nie jakąś krateczkę dołożył... a żeby nie było to i talentu Pan jakoś tak poskąpił aby na fotkach czy też innej jakowejś sztuce się lepszego asortymentu foto w domowym zapleczu dorobić...

Co do lądowania w błotku to dyć sczęście że w miękim a nie na betonie jakowymś... zawsze to od reki nie zatonie a posklejać trudno...
    Ostatnio edytowane przez Zigi ; 12-05-2006 o 23:27
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ptaku
    Witam
    Jestem tu nowym człowiekiem, miałem juz przyjemnosc zamienić kilka slów z Waszymi kolegami , wyjasnilismy sobie kilka kwestii
    Ale do tematu....fotografuje sprzetem Canona - bo jak ze by inaczej - 1 D Mark II , canon 400/2.8, canon 300/4 + dedykowane konwertery.
    Chcialem sie podzielic z Wami moja pasja http://www.gawelda.pl , oraz obiecac ze od czasu do czasu "pochwale" sie nowosciami, które od czasu do czasu popełniam, mimo przeciwnosci losu .

Pozdr i zapraszam
    Rafał Gawełda
    czesc
    czy mozesz mi powiedziec jak ten ptak sie nazywa ktory masz na swojej galerii na pierwszej stronie?

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

bekas inaczej zwany kszykiem, inaczej zwany bekasem kszykiem
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Domyślnie

Kubaman, nie kompromituj sie ni to bekas ni kszyk jeno BATALION

Pozdr
    Rafał Gawełda

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

to chyba nie otwieramy tego samego ??:
    zresztą, na pewno masz rację - to twoja galeria

Edit: Faktycznie, nie otwarłem twojej galerii, pomyliłem linki w ulubionych - sorki
    Wygadałem się za to, że jesteś w moich ulubionych

P.S> tak BTW, to ja się na ptakach nie znam, więc nawet gdyby, to kompromitacja dla mnie żadna
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    Wygadałem się za to, że jesteś w moich ulubionych
    Zaszczyt to dla mnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    P.S> tak BTW, to ja się na ptakach nie znam, więc nawet gdyby, to kompromitacja dla mnie żadna
    Fotografujesz to zacznij odrózniac
    Pozdr
    Rafał Gawełda
    Ostatnio edytowane przez Ptaku ; 30-05-2006 o 13:34

Domyślnie

Witam
    Ciagle nowych nie dodałem na stronke, wiec troszke starych zdjec, mam nadzieje ze wybacza CI którzy buszowali na mojej stronie

Dedykacja dla kolegi Fotosc

Perkoz rdzawoszyji

Kruk bez błysku w oku

I Kruk z lekkim błyskiem

Pozdr
    rafal gawełda

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Moje subiektywne wrazenia:
    #1,#2 - genialne jest wszystko czego potrzeba do szczescia: swiatlo, moment, kadr... az chce sie wracac
    #4 - przyjemne, cieple kolory... choc juz nie tak rzucajace na kolana jak pierwsze dwa (choc pewnie trudne do pstrykniecia)
    #3 - jakas pomylka chyba ;-) bo w tym towarzystwie zdecydowanie nie pasuje...

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

W kolejności podobania się: 2,4,1; kruk bez błysku w oku odpadł z konkurencji bo autor za mało w tym przypadku miał inwencji .
    Perkoz górą! Jakościowo to ..... szczęka mi opada. Wspaniałe zdjęcia poza mało ciekawym krukiem.
    Pozdrawiam
    Zigi

PS: Swoją droga kiedyś trzeba by przeprowadzić eksperyment i wysłać Cię w teren z sigmą 70-300 i zobaczyć jakie zdjęcia przyniesiesz . Wyszłoby ile z niej można na maxa wycisnąć.
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Strona 3 z 16 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów