Ptaku - świetna galeria. świetne zdjęcia... To wszystko. Tak dalej.... i oczywiście Canonem![]()
Ptaku - świetna galeria. świetne zdjęcia... To wszystko. Tak dalej.... i oczywiście Canonem![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
zdjecia sa swietne!!! szacun, szacun dla tego pana ;-) aby tak dalej ;-)
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Ptaku zdjecia super ....
a na szkolenie jak bede mial juz jakis teleobiektyw można się będzie umówić ?
pozdrawiam
Przeniosłem wątek do właściwego działu
Co do zdjęć już się gdzieś ;-) wypowiedziałem, więc powtórzę - super i nic więcej do dodania w tym temacie nie mam. Ale strona jako taka również niespecjalnie mi się widzi. To już nawet nie chodzi o Flasha, bo w sumie aż tak dużo go po wejściu do "Galerii" nie ma, ale jakoś to jest kurcze tak podane, że zniechęca...
zdjęcia - RE - WE - LA - CJA
jedna z lepszych galerii z ptakami w sieci jakie widziałem (no, może z wyłączeniem drapieżników). Gratulacje i powiedz ile bierzesz za podpięcie się do twojej czatowni :smile:
Potwierdzam to wszystko, co przedmówcy napisali, zarówno o stronie jak i o zdjęciach.
Poczytałem też o sprzęcie, którym focisz... Ehhh...
Witaj Rafale
Zdjęcia tak jak już pisał Kuba - poprostu REWELACJA!
Pozdrawiam serdecznie
Witajcie.
W sprawie oznaczenia twojej mewyRoutlaw. Nie jestem bardzo mocne w temacie oznaczania tych ptaków , róznice miedzy nimi sa bardzo subtelne, głowa dziób i oko wskazija na romanska, czerń na skrzydle na białogłową, ale nie podejmuje sie dalszych dywagacji
jeden gatunek ma kilka szat przejsciowych które sa bradzo podobne do innych gatunków i dobre oznaczenie wymaga perfekcyjnego opanowania tematu teoretycznie i potem długiej pracy w terenie.
Pozdr
Rafał Gawełda
Na szkolenie zapraszam, za drapiezniki biore sie ostro w tym roku, zaczynam od Błotniak stawowego, za tydzien moze dwa
Dziekuje Panowie
Pozdr
Rafał Gawełda
Rafale co tu dużo pisać - zdjęcia rewelacyjne.
W tego typu fotografii wychodzi praca jaką trzeba włożyć w uzyskanie dobrych efektów - podziwiam cierpliwość i poświęcenie. W twoim przypadku widać że kasa wywalona na sprzęt (dla mnie ogromna - przed chwilką sprawdziłem ceny) nie została "wyrzucona w błoto" - chociaż czasem pewnie i tam ląduje :wink:
Tak trzymaj.
Ostatnio edytowane przez Zigi ; 12-05-2006 o 13:40
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam