taka rola adwokata diabła, nie bez przyczyny umiesciłem to w dziale foto slubna, bo ci którzy w tym pracują maja oglad na 2 strony medalu
dla jasnosci nie znam firmy, ani jak my wszyscy tego jak było naprawde, że sądy wydają czasem "dziwne" wyroki to Ty chyba powinienes wiedziec najlepiej (moja córka jest aplikantem radcowskim, i czasem takie rzeczy opowiada...)a ze jestem w branzy od 20 lat i zrobiłem kilka slubów to siła rzeczy miewałem rózne rozmowy z PM (2 lata temu taka sytuacja, po 3 tygodniach od oddania materiału dzwoni Pm że jak mogłem w albumie zamiescic zdjęcie jej siostry z majtkami na wierzchu,bo wszyscy sie z niej smieja, a akcja działa się przy łapaniu bukietu, uchwycone w idealnym momencie gdy była wyciągnieta jak struna w wyskoku po lecacy bukiet, a ze miała sukienke która ledwo zakrywała jej wdzięki to wszystko "wylazło" na wierzch) ciekawe co by mówiła ta młoda gdybym pominoł to w sumie wazne zdjęcie...
naprawde bezkrytyczna wiara w wyroki sądów (zwłasza te I instancji) i bezkrytyczna wiara w to co opowiadaja PM chcące cos "wytargowac" jest wg mnie...