Pokaż wyniki od 1 do 10 z 55

Wątek: 15 tyś od fotografa bo Panna Młoda przytyła

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie Odp: 15 tyś od fotografa bo Panna Młoda przytyła

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Przepraszam za pytanie w kontekście powyższego - ale to jako fotograf ślubny nie jesteś w stanie przewidzieć, że będą bramy itp. folklor... i nie załatwisz sobie, że jedziesz z przodu, albo szybciej... sorry, ale tego argumentu akurat nie rozumiem; nie focę zarobkowo, ale zawsze obserwuję fotografów na ślubach i chyba zawsze widziałem zdjęcia z bram i innych folklorów; co do cioci Heli to pełna zgoda
    widze ze wątek zaczyna zyc drugim życiem...
    wywołany do tablicy, napisze kilka słow...
    "zrobiłem" ponad 300 slubów, i nie musze przewidywac ze beda bramy, ja to wiem, ale skoro nie jestes fotografem slubnum i patrzysz na wszystko z boku to nawet nie masz pjecia o sytuacjach jakie mogą i zdarzają sie na weselach...
    nie mam absolutnie zamiaru sie tłumaczyc, ale wyobraz sobie taka sytuacje...(ja nie musze, bo ja przeżyłem...)
    młody tak sie stesuje slubem że mocno popija w domu przed wyjazdem ze zapomina bukietu slubnego, w połowie 5 kilometrowej drogi zatrzymuje mnie swiadek i prosi żebym z nim wrócił po ten bukiet, i dlatego pod dom młodej zajezdzam z nim ostatni i musze auto postawic daleko od domu bo wszystko pozastawiane, błogosławienstwo, foty z rodzina i wsiadanie do auta w tym czasie goscie juz ruszaja waska druzka miedzy domami ja zanim dopadam swojego auta jestem na koncu całej kolumny a że latac nie potrafie to nie ma fot z bramy.... to tak w dużym skrócie. Młody nie przyznaje sie do całej sytuacji i prosi o meską solidarnosc, wiec milcze jak grób.
    I jak Panie Kolego, gościu weselny, co zawsze widzi zdjęcia z braam.... co sądzisz co mogłem/miałem zrobic?????
    Jesli chcesz wiecej info i dokładniejsza relacje to zapraszam na PM
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 20-12-2018 o 07:22
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Uprawnienia umieszczania postów