Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
@RadOs41 wybacz, że tak późno, ale umknęło mi Twoje pytanie, odpowiadając - co do zasady nie korzystam ze statywu, ale jak tylko jest okazja to staram się o coś podeprzeć, nawet barierki o ile nimi tłum nie trzęsie, dużo zależy od okoliczności, na pewno wszelkie podpórki pomagają, ale są też jednocześnie ograniczeniem; ogólnie warto popierać; co do ilości udanych zdjęć przy czasach 1/15-1/20 s... no jest ich kolosalnie mniej niż tych nieudanych... czasami nie uda mi się żadnego przywieźć z pokazów, a czasem wchodzi więcej - dużo IMHO zależy od nastawienia się, skupienia, świadomości ruchu obiektu, oddechu - naprawdę wszystko składa się na udane trafienie, trochę jak u snajpera General;nie ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć.
@ruphee - z tych podanych przez Ciebie tylko 150-600, resztę odpuść
Będziesz na AirShow w Radomiu? Wybieram się w niedzielę fajnie byłoby zamienić parę słów z kimś z forum. Twoje latadła obserwuje już jakiś czas. Bardzo mi się podobają. Mam brata w wojsku załatwił mi wejście gdzieś na jakaś platformę. Jak coś chętnie z kimś pogadam osobiście. ?