Ebay UK wybór pełnej klatki

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jan pawlak
    Pełne uzależnienie
    • 2012
    • 4328

Odp: Ebay UK wybór pełnej klatki

Zamieszczone przez Eryk1 Zobacz wpis
    1 £719 Canon 6d
    2 £985 Canon 6d II

Ceny spadły :-) swoją drogą nie wiem do końca skąd te sklepy są ,bo ceny mają dużo niższe ale tylko roczna gwarancja. Kupiłem w podobnym sklepie już 2 obiektywy w tym Canon 135mm f2 za £609 ,więc naprawdę dużo taniej :-)
    "Spotkałem się" z sytuacją ze była znacznie niższa cena, było roczna gwarancja ale sieci/sklepu a nie producenta

jp
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Komentarz

• Eryk1
      Początki nałogu
      • 2018
      • 301

Do PayPal trzeba dzwonić mi się udało po 6 miesiącach odzyskać pieniądze za telefon fakt łatwo nie było ale da się :-)
      £500 za nowy 135mm ,a ja myślałem że to ja złapałem okazje hehe tak czy inaczej ten obiektyw w Currys £995.
      Old but gold

Komentarz

• mcxmcx
        Dopiero zaczyna
        • 2018
        • 27

Zamieszczone przez Eryk1 Zobacz wpis
        Do PayPal trzeba dzwonić mi się udało po 6 miesiącach odzyskać pieniądze za telefon fakt łatwo nie było ale da się :-)
        £500 za nowy 135mm ,a ja myślałem że to ja złapałem okazje hehe tak czy inaczej ten obiektyw w Currys £995.
        Wybierasz że masz niepełnosprawność słuchową / mowy i załatwiasz wszystko przez czat.

Komentarz

• Eryk1
          Początki nałogu
          • 2018
          • 301

Spoko dzięki dobrze wiedzieć
          Old but gold

Komentarz

Pracuję...
          X