Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: :D Prosty Test

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SimOn!
    Ja mysle ze na blysczacym tylko hmmm... jaki format
    ja mysle, ze jak na takie wydarzenie to tylko... sredni format

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Eee, przecież to się kupy nie trzyma. "Matowy czy błyszczący" to niespecjalnie dylemat fotoreportera w chwili robienia zdjęcia, podobnie jak "slajd czy negatyw", spotykany w innych wersjach tego dowcipu Już lepiej byłoby zapytać o to, jaki obiektyw choć nie mam pomysłu na zgrabne ujęcie tego w słowa.

Bywalec Awatar storm
    Miasto
    PL / WAW

Domyślnie

To moze do serii

Lepper z kierowcą wracali pewnej nocy swą limuzyną z dalekiej podróży, nagle wyskoczyła im świnia. Nie przeżyła tego spotkania.
    Lepper widząc co się stało, kazał kierowcy iść wytłumaczyć wszystko rolnikowi i powiedzieć, ze wszelkie straty zostaną zrekompensowane.
    Kierowca wrócił dopiero po godzinie z cygarem w zębach, butelka wina w ręku, uśmiech na twarzy, potargane włosy, poszarpane ubranie...
    - Mój Boże, co ci się stało? - pyta Lepper.
    - No cóż, rolnik dal mi wino, jego zona obiad, a ich 19 letnia córka, chwile szalonej niezapomnianej rozkoszy.
    - Cos ty im powiedział?
    - Ze jestem kierowca Andrzeja Leppera, był wypadek i świnia nie żyje.....

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Eee, przecież to się kupy nie trzyma. "Matowy czy błyszczący" to niespecjalnie dylemat fotoreportera w chwili robienia zdjęcia, podobnie jak "slajd czy negatyw", spotykany w innych wersjach tego dowcipu Już lepiej byłoby zapytać o to, jaki obiektyw choć nie mam pomysłu na zgrabne ujęcie tego w słowa.
    i cały pic polega na tym żeby to pytanie jak najbardziej odbiegało w przysżłość od całego zdarzenia

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów