Nie ma w Siedlcach rynku. Jest mały skwerek z fontanną przy ratuszu( Jacek) ale to ścisłe centrum z mnóstwem ludzi dookoła. Nie ryzykował bym, bo zrobicie sensacje i się młodzi speszą. Zalew jak wspominałem tylko i wyłącznie o zachodzie. Komary też sąW nowej suchej może być słabo się przemieszczać, aczkolwiek pod względem zachodzącego światła to niezła miejscówka. Niestety nie przystosowana dla niepełnosprawnych. Park będzie chyba najlepszym rozwiązaniem. Od głównego wejścia przy pałacu, który możesz wykorzystać, jak wejdziecie do parku to od razu kierujcie się w prawo w stronę amfiteatru. Po drodze znajdziecie kawałek starej bramy i raczej mało ludzi tamtędy chodzi. Unikał bym okolicy oczka wodnego na początku( jak będą je wspominali ) Przy amfiteatrze masz równy i otwarty teren. Żona kiedyś robiła tam sesję dziecięcą i wyszło ok. Jest kontrola nad światłem i tłem. Możecie też z parku wyjść pod Nove kino. Trochę stali i szkła. Jest też kawiarnia z jakimś tam klimatem, więc możesz przez szybkę coś pyknąć
Mając taką parę młodą nie będzie problemu ze strony właścicieli.