Czy może ktoś (jakiś admin, moderator) zmobilizować tego usera do zamieszczania normalnych fotek, które nie będą powodowały rozjazdu forum ??
Czy może ktoś (jakiś admin, moderator) zmobilizować tego usera do zamieszczania normalnych fotek, które nie będą powodowały rozjazdu forum ??
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Jery Mattnick czemu się czepiasz? Facet chce porady i je dostaje... a Ty mu moderków nasyłasz. Napisz, że zdjęcie do **** i już... albo pomóż technicznie. pozdrZamieszczone przez mattnick
![]()
zmniejsz fotki do rozmiaru 800x600. Potem wejdź na http://imageshack.us/ gdzie wybierasz fotki z dysku. potem dajesz host it! Następnie kopijesz wszystko co jest w drugim linku od góry (w ramce). Po tym jest napis Thumbnail for forums (1) i to wklejasz w post. Wszystko.
Może to przykleić bo 2 raz to już robię...
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Zamieszczone przez mattnick
oooooo i widać że w ZUS'ie nie pracujesz...
pozdrawiam
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Miałem na myśli to, że Kolega pomógł pytającemu w miły wyczerpujący pytanie sposób. Próbowałem w ten pokrętny sposób powiedzieć, że Kolega do leserów (takich jak ci z Wałbrzyskiego zusu) nie należy, i tym samym próbowałem wyrazić swe skromne podziękowania za uprzejmość. Pewnie przerzutnia była zbyt daleka. Pozdrawiam więc serdecznie. Ciebie.Zamieszczone przez mattnick
![]()
Zamiast tylko przepraszac mogles naprawic. Pierwszy i ostatni raz zrobilem to za ciebie. Na przyszlosc zrob prosze tak jak mattnick ci radzi - fotki wrzucaj na imageshack a tu podawaj tylko linki bo sa ZA SZEROKIE.
dzięki za pomoc Vitez. jestem nowy i dlatego tak wyszło. nadal czekam na wasze opinie.
ehhh...jak zwykle...człowiek się męczy...pisze...a laury i tak zbiera mod...Zamieszczone przez kubeł
![]()
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!