Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: [BenRhod] Moja galeria. Proszę oceniajcie :)

Mieszany widok

Domyślnie Odp: [BenRhod] Moja galeria. Proszę oceniajcie :)

Zdjęcia zwierząt w niewoli ze słabą perspektywą i w złym świetle... już pierwsza cecha dka mnie subiektywnie przekreśla te foty jako warte prezentacji ;-)

Fota dziewczyny hmmm jakby to powiedzieć.... wszystkie zaorezentowane foty łączy wg mnie jedna cecha - chęć zrobienia zdjęć :-) Usiądź, pomyśl co chcesz zrobić, odsapnij, jeszcze raz pomyśl co chesz a potem zastanów się jak to zrobić na pierwszym miejscu stawiając światło.

Każdy z nas na pewno popełnia foty w nieodpowiednim świetle ale usprawiedliwia to unikalność tematu czy niemożliwość hego powtórzenia. Zwierzaki w zoo czy dziewczyna w parku to nie są te tematy.

Sorki za tyle uwag no ale chciałeś ;-)

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie Odp: [BenRhod] Moja galeria. Proszę oceniajcie :)

Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
    Fota dziewczyny hmmm jakby to powiedzieć.... wszystkie zaorezentowane foty łączy wg mnie jedna cecha - chęć zrobienia zdjęć :-) Usiądź, pomyśl co chcesz zrobić, odsapnij, jeszcze raz pomyśl co chesz a potem zastanów się jak to zrobić na pierwszym miejscu stawiając światło.
    W sumie dobrze powiedziane. Schowaj te fotki do szuflady. I odkop je za 2-3 miesiące i wtedy zobacz czy tobie samemu się podobają. I już pytać raczej nie będziesz
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Uprawnienia umieszczania postów