Nie gorączkuj się - trochę poczucia humoru. Ja kiedyś może spróbuje w ogóle bez aparatu![]()
Nie gorączkuj się - trochę poczucia humoru. Ja kiedyś może spróbuje w ogóle bez aparatu![]()
nie chodzi o poczucie humoru tylko o pieprzenie bzdur
Ostre słowa
Ja EOT![]()
owszem ostre
ale agresora macie a mi dzisiaj typek z warszafki wybil piescia szybe w samochodzie bo celowal we mnie! co najlepsze nie dostane odszkodawania z PZU bo za niska szkoda... wszystko jest na policj i teraz pan burak z wawki ktory uciekl z miejsca bedzie jedzil na rozprawy na slask.... ale mam dzisiaj nerwa... a te kwiatki to juz snia mi sie po nocach... wczoraj oblecialem cale ogrodki dzialkowe wszystko jest juz zdechle i trzeba czekac na nowy wysiew :/ mam nadzieje ze pojawi sie cos nowego przed 17.05.... sorry za offtopa :-(
Adamie masz pewnie jakies piekne landszafty porobione z irlandii wez wrzuc gdzies na serwer z przyjemnoscia poogladam jak sie masz na zielonej wyspie...
troche OT - ale jezeli o szyby szczególnie boczne to maja to do siebie że robią troche szkody: rysują lakier na drzwiach i niszczą tapicerkę drzwi - obsypując sie. więc popatrz dobrze a może jednak ta szkoda przekroczy franszyzę.Zamieszczone przez c42
pozdro
c42 - opisz w osobnym wątku o przygodzie. Coś z aparatem miało to wspólnego?
tak mialo wspolnego ;-) byl w bagazniku... przezyl :]Zamieszczone przez Zielony
cos chciales w tym poscie wyrazic czy dobic do 2000 szt? :>
Ostatnio edytowane przez c42 ; 12-05-2006 o 23:52
nie, poprostu chciałem dobićZamieszczone przez c42
muszę się wyrobić bo niedługo rocznica na forum
![]()
Adam nie dam rady wyrobic sie w terminie bo kompletnie nie mam czasu :/ najblizsza szansa na zlapanie aparatu i pobieganie za kwiatkami to u mnie niedziela :-( termin bylby OK gdyby nie nawal pracy i wybuchowa pogoda... masz wiec 3 mozliwosci wygrywasz walkowerem bo na sile nie bede dawal zdjecia, przedluzasz termin albo pozwalasz na podeslanie jakiegos starego ujecia... nie boj sie to byloby zdjecie zrobione tydzien po zakupie dslr ;-)