Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: [kraków] 14.05.06 - 10 lat Teatru Tańca grupaBOSO w NCK!

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Exclamation [kraków] 14.05.06 - 10 lat Teatru Tańca grupaBOSO w NCK!

Witam,

14.05.06, czyli w najbliższą niedzielę o godzinie 18.00, w Nowohuckim Centrum Kultury w Krakowie odbędzie się koncert jubileuszowy Teatru Tańca grupaBOSO.

Jest on podsumowaniem 10 letniej pracy tego niezwykle utalentowanego i ciekawego krakowskiego zespołu prowadzonego przez niedawnego tancerza Śląskiego Teatru Tańca i tancerza klasy mistrzowskiej tańca towarzyskiego Eryka Makohona.

Serdecznie wszystkich namawiam bo można focić i jest to naprawdę spory kawałek świetnej tanecznej sztuki. Nieco więcej informacji możecie znaleźć w dziale kalendarium tutaj..

P.S> koncertowi towarzyszy wystawa scenografii zespołu wraz ze skromną prezentacją zdjęć z niektórych ich spektakli mojego autorstwa
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Pozwoliłem sobie przeedytować trochę tytuł, żeby fajniej było
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Kraków

Domyślnie

sorki Tomek, na tym forum ostatnio nie bywałem i nie zanotowałem zmiany z wasadach. Poprawię się.

Grrzesiek
    Guest

Domyślnie

Ja mam pytanie, jak wyglada sprawa wejscia na te wystepy, chetnie bym sie przeszedl.

No i druga sprawa, minimalna ogniskowa, zakladam ze byles juz kiedys na czyms takim w NCK i mniejwiecej wiesz w jakiej odelglosci mozna sie znalezc od wystepow.

Miasto
    Kraków

Domyślnie

no byłem, skądś te zdjęcia na wystawe musiałem wziąć

Zerknij do mojej galerii z podpisu w dziale Taniec współczesny - w większości sa exify i łatwo się zorientujesz jaka ogniskowa daje jakie wyniki. Minimalnie IMHO to dobry Tamron 24-75/2.8, a najlepiej Canon 70-200/2.8 IS

Swiatło, światło i jeszcze raz światło, oraz ogniskowa powyżej 50mm na cropie jeśli siądziesz w pierwszym rzędzie i będziesz focił głównie akcje z przodu sceny. Koniecznie monopod lub statyw, bo flesz nie wchodzi w grę w żadnym wypadku.

Uprawnienia umieszczania postów