Polecam szanownemu koleżeństwu poniższy artykuł. Sam byłem świadkiem na Karowej (Rajd Barburki - chyba) jak towarzystwo z aparatami, obiektywami, statywami itd wiało aż miło....
http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=746401![]()
Polecam szanownemu koleżeństwu poniższy artykuł. Sam byłem świadkiem na Karowej (Rajd Barburki - chyba) jak towarzystwo z aparatami, obiektywami, statywami itd wiało aż miło....
http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=746401![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Ja widze dziurę w srodkowej kolumnie
EDIT :
Nie zrobiles pauzy miedzy emotikonem a linkiem
http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=746401
EDIT 2 :
Fotoreporer musi nie tylko myslec o fotografowaniu ale takze o swoim bezpieczenstwie. Zarowno na rajdach jak i podczas reportazy podwyższonego ryzyka. Ten artykuł to nic odkrywczego.
Ostatnio edytowane przez ripek ; 09-05-2006 o 16:01
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Jasne przepraszam.
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Eeee... Myślałem że ten temat będzie dotyczył fotografowania mniej reprezentacyjnych zakątków miast![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Ciężko się nie zgodzić - na Mazurskim Rajdzie pomimo zasp po pas, starałem się ustawiać w stosunkowo bezpiecznych miejscach, nie na wylocie zakrętu. Chociaż nie brakowało "odważnych" (o dziwo najczęściej z małymi kompaktami i celujących na zombie) stojących kilka centymetrów od trasy, co więcej na zewnętrznej zakrętu. Tak, wiem, że adrenalina baardzo rośnie, gdy 10 cm od Ciebie przejeżdża po lodzie samochód z prędkością ponad 100 km/h. Tyle, że wydaje mi się, że nie warto ryzykować.
Ludzie, w głupocie swej, zawsze będą robili dziwne rzeczy! Taki urok.
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
Eee tam przejmujecie sie... naturalna selekcja gatunku, przezywaja inteligentniejsze osobniki ;-)
Zamieszczone przez muflon
Jasne, sprzętu tylko szkoda![]()
Może liczą na przyznanie Nagrody Darwina??![]()
Pozdrawiam Rysiek