jeszcze jestem

Chciałam dobrze. Żeby było tutaj miło, wesoło, spam luźny był. A jest atak, wrogość. Nie jest to miłe. Co do znaku wodnego to go przeoczyłam, nie zuważyłam niestety. Na nikoniarzach mimo, że wiedzą czyja jest praca (ze względu na styl fotografa) to zabawa trwa nadal. Ile razy ktos mi wysłał dwa maile z dwoma różnymi praca i dostał pw zwrotną że można wysłać tylko jedną pracę, i zero odp. Wtedy wybrałam jedną, która jest lepsza od drugiej i bardzo pod temat. Nie robiłam nikomu problemów. To był błąd. Powinnam od razu napisać że nie wstawię żadnej pracy jezeli nie dostanę odpowiedzi. Ile razy ktoś exif zostawił,a w nim dane autora, to tyle razy usuwałam exifa. Często dostawałam prace nie zgodną z regulaminem (rozmiar, podpisu brak itd), wiec gdybym takie usuwała to było by mniej prac. To jest przede wszystkim zabawa, a nie gra o złote kalesony czy kryształy najwyższej jakości od Swarovskiego. Za niedługo może ktoś inny będzie prowadził zabawy tutaj i na olku, bo ja mam dość. Dość Waszych ataków, wrogości. Na nikoniarzach zostaję. Ten, kto nie popełnił żadnego błędu, niech pierwszy rzuci kamień... Każdy popełnia błędy, ale lincz na mnie i na Jacka jest nie potrzebny... Krytyka jest potrzebna, ale konstruktywna, obiektywna a nie pełna wrogośći, ataków. A co do pracy nr 25 to mimo że jest to autoportret jak stwierdził @fret to jest w 100% zgodny z regulaminem nawet tym ogólnym, a do jego pracy się nie przyczepiłam mimo, że to akt. Więc szkoda, że brak tutaj szacunku. Bardzo przepraszam, że chciałam to forum rozkręcić, wprowadzić atmosferę luzu, zabawy. Nie jestem typem kobiety, która jest śmiertelnie poważna, nie żartuje, nie uśmiecha się, rozmawia tylko na poważne tematy. Uwielbiam żartować, śmiać się, luz, bo życie jest zbyt ulotne aby mieć przysłowiowy kij w czterech literach