Cytat Zamieszczone przez Fotofil Zobacz posta
Skoro wiec znamy już autorów dwóch zdjęć, uważacie ze nadal należy prowadzić tą edycję konkursu? To pytanie do organizatorów konkursu.
Tak. Dopuszczamy przecież zdjęcia z "szuflady" i nie ma zakazu pokazywania zdjęć wcześniej już publikowanych. Czyli osoby, które dużo oglądają mogą się połapać które zdjęcie jest kogo.

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
Możesz ukryć, decyzja należy do ciebie.
Zdjęcie jest OK i nie narusza regulaminu. Skoro tak, to zdjęcie i posty usunę wyłącznie na żądanie.

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
Do Owcy nie mam żalu o nic. Owieczka jest ok. Każdy może się pomylić. Tylko twoje komentarze uważam za niewłaściwe.
Moje komentarze to raczej komunikaty, neutralne. Zabawę prowadzi (prowadziła) owieczka, ja nadzoruję forum, w tym (szczególnie) konkursy i dlatego się wypowiadam, szczególnie na początku, gdy sprawy się docierają.
Natomiast owieczka inaczej odczuła wasze komentarze (na forach canona i olka) i na pewien czas wycofuje się z prowadzenia konkursów na 3 forach (są tam jeszcze względy osobiste). Podchodziła do konkursów luźno, jak na nikoniarzach, a na CB i OC wszystko jest strasznie formalnie. Rozmawiałem z nia na temat nieregulamioniwych prac i przyznam Wam racje. Owieczka określała temat i uznawała, że sprawę "nieregulaminowości" pewnych zdjęć załatwią forumowicze, nie oddając na nie głosów. Faktycznie, to nie powinno tak wyglądać, ona powinna robić selekcję i korespondować z autorami prac nie spełniających wymogów regulaminu (stąd np. ja chciałem w tytule maila nick i forum).

Dokończę więc ten konkurs ja, następny poprowadzę może ja, może ktoś inny, nie wiem jak długo potrwa ta zamiana.