Tak. Dopuszczamy przecież zdjęcia z "szuflady" i nie ma zakazu pokazywania zdjęć wcześniej już publikowanych. Czyli osoby, które dużo oglądają mogą się połapać które zdjęcie jest kogo.
Zdjęcie jest OK i nie narusza regulaminu. Skoro tak, to zdjęcie i posty usunę wyłącznie na żądanie.
Moje komentarze to raczej komunikaty, neutralne. Zabawę prowadzi (prowadziła) owieczka, ja nadzoruję forum, w tym (szczególnie) konkursy i dlatego się wypowiadam, szczególnie na początku, gdy sprawy się docierają.
Natomiast owieczka inaczej odczuła wasze komentarze (na forach canona i olka) i na pewien czas wycofuje się z prowadzenia konkursów na 3 forach (są tam jeszcze względy osobiste). Podchodziła do konkursów luźno, jak na nikoniarzach, a na CB i OC wszystko jest strasznie formalnie. Rozmawiałem z nia na temat nieregulamioniwych prac i przyznam Wam racje. Owieczka określała temat i uznawała, że sprawę "nieregulaminowości" pewnych zdjęć załatwią forumowicze, nie oddając na nie głosów. Faktycznie, to nie powinno tak wyglądać, ona powinna robić selekcję i korespondować z autorami prac nie spełniających wymogów regulaminu (stąd np. ja chciałem w tytule maila nick i forum).
Dokończę więc ten konkurs ja, następny poprowadzę może ja, może ktoś inny, nie wiem jak długo potrwa ta zamiana.