Cytat Zamieszczone przez Czarna_Offca Zobacz posta
jeszcze jestem
... A co do pracy nr 25 to mimo że jest to autoportret jak stwierdził @fret to jest w 100% zgodny z regulaminem nawet tym ogólnym, a do jego pracy się nie przyczepiłam mimo, że to akt. Więc szkoda, że brak tutaj szacunku. Bardzo przepraszam, że chciałam to forum rozkręcić, wprowadzić atmosferę luzu, zabawy. Nie jestem typem kobiety, która jest śmiertelnie poważna, nie żartuje, nie uśmiecha się, rozmawia tylko na poważne tematy. Uwielbiam żartować, śmiać się, luz, bo życie jest zbyt ulotne aby mieć przysłowiowy kij w czterech literach
Zacznijmy od aktu. Jakie "mimo"?????? Praca jest w 100% zgodna z regulaminem, który sama wymyśliłaś. Twój autoportret? Jest coś takiego jak litera i duch prawa. Duch regulaminu zabraniającego podpisów i znaków wodnych był chyba taki, ze prace powinny być anonimowe. Jak bardzo anonimowa jest praca z twarzą powszechnie znaną na trzech forach? To zwyczajne obejście regulaminu i na dodatek w wykonaniu osoby piszącej regulamin. Żenada. Jeśli chodzi o regulaminy, to nawet tytuł konkursu nie jest zgodny z forumowym. "Ortografia - każdy piszący na forum powinien dokładnie sprawdzić pisownie przed wysłaniem posta." W języku polskim nie istnieje coś takiego jak "między-forumowy". Później, to już co wpis, to jakaś wpadka. Sugestia dotycząca naturalnych zdjęć nie spotkała się z uznaniem nawet na oddanych Ci bezgranicznie Nikoniarzach. Pora na kij w czterech literach. Nie o to chodzi. W cenie jest kilka szarych komórek na przeciwnym końcu tułowia.