Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
Ok, w takim razie oczekuję wycofania mojego zdjęcia z konkursu. Przed jego wysłaniem uważnie przeczytałem regulamin, a nawet założyłem nowy watek o aktach na forum, żeby upewnić się, że wysłanie aktu nie naruszy żadnych pisanych i niepisanych forumowych zasad. Gdzie byłeś wtedy? Deprecjonowanie aktu w czasie trwania głosowania ..
Przecież wycofaliśmy zdjęcie nie spełniające warunków - nr 17. O akcie napisałem co będzie w przyszłości.

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
Abstrahując od regulaminu zabawy. Forum jest ogólnodostępne i oglądają je też - choćby przypadkiem - dzieci. .
Owszem, to też jest argument, ale prawdziwy powód jest zupełnie gdzie indziej. A mianowicie chodzi o ... roboty googla, które przeszukują net. I żle traktują w wynikach wyszukiwania strony, na których jest golizna. W pewnym momencie nie pokazywało forum nikona, musieliśmy je inaczej skonfigurować (dział akt jest ukryty dla googla), zgłosić zmiany i wróciło do normy. Od tego czasu akty pojawiają się tam tylko w dziale akt.

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
Tak, przed wysłaniem aktu wykonałem wykonałem trzy kroki:

1. .. Nigdzie nie spotkałem stwierdzenia, że modelka/model musi być w ubraniu.
2. Przeczytałem dokładnie regulamin konkursu. Nic o aktach i ubraniu.
3. Założyłem nowy wątek na forum. Zapytałem w nim, czy akty nie naruszają jakichkolwiek forumowych zasad. Gdzie wtedy byli wszyscy przeciwnicy?

Wydaje mi się, że zrobiłem wszystko, co było w mojej mocy, żeby się upewnić, że wysyłając akt, nie naruszam żadnych zasad. Obecna nagonka jest dla mnie żenujaca i zupełnie niezrozumiała. Jeśli ktoś popełnił błąd, to jego wina a nie moja i niech sam ponosi konsekwencje. Chyba, że ten ktoś jest miły i wyrozumiały tylko w stosunku do siebie
Ad 1 - potwierdzam
Ad 2 - tak, niedopatrzenie
Ad 3 - nie czytałem wątku, a szkoda, na pewno bym się wypowiedział. Przeoczyłem przywołanie. Mogłes na PW.

Po tych tłumaczeniach - zdj 3 zostaje czy usunąć?

Nie wiem o jakiej nagonce mówisz. Offca się nie wypowiada, ja po prostu przedstawiam stanowisko i nie dyskwalifikowaliśmy tej pracy.