Ten punkt postulowałem ja (nie offca), bo już prowadziłem zabawe na 3 fora - RAWki. Sęk w tym, że userzy nie zawsze spełniali to co zapisano w regulaminie. tzn np. nie nazywali pliku Nickiem. Mail nie miał w tytule nicka, a trzeba było prowadzic korespondencje by ustaić czyj to plik.
Czasami z kolei user nadsyłał zdjęcie z nickiem w nazwie, ale w małych rozmiarach. Załóżmy że 600x800 pikseli. Jak nadejdzie więcej maili (w rawkach bywało ich kilkadziesiąt) to gdy nagle zobaczysz w katalogu na dysku prowadzący zobaczy za mały plik to .. w jakim mailu on był? Musisz przeszukać kilkadziesiąt maili. Prawo Murphiego, plik będzie w ostatnim i wtedy odpisujesz do delikwenta by wysłał prawidłowy. Albo piszesz do kogoś by podał nick bo zapomniał. Oczywiście, jeśli nie spełnił punktu regulaminu w kwestii nazwy czy rozmiaru to może też zapomnieć zatytułować mail. Tak tez będzie, czasami. Ale to gdy jest tytuł maila to ułatwia nam pracę.
Moglibysmy nie reagować (tzn wyrzucać) na prace nieregulaminowe (np. bez nicka w nazwie), ale się staramy docierając do usera z z informacją zwrotną.

Jeszcze kilka godzin. Macie chyba jakiś portret na HDD?