Witam . Mam rozumieć że to dokładnie ten sam produkt co kupowany w PL. Nie rozumiem tylko dlaczego gwarancji udzielają tylko na Rok ? A nie na 2 lata jak u nas . Dzięki za odp . Pozdrawiam
Witam . Mam rozumieć że to dokładnie ten sam produkt co kupowany w PL. Nie rozumiem tylko dlaczego gwarancji udzielają tylko na Rok ? A nie na 2 lata jak u nas . Dzięki za odp . Pozdrawiam
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Co to znaczy DG ? Myślałem że normalnie jest na produkt 2 lata gwarancji jak na TV Czy Inne sprzęty . Ostatnio akurat miałem awarię telewizora miesiąc przed końcem gwarancji i naprawili bez problemu. Z aparatami jest inaczej?
dg to zanaczy działalnośc gospodarcza
wiecej info jest tu
https://www.canon.pl/support/consume...warranty_faqs/
ale to trzeba by było samemu poszukac..., a tak warto nabic jeszcze jeden post na forum i byc bliżej giełdy![]()
Ostatnio edytowane przez tombas ; 28-03-2018 o 12:51
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Aparat z paragonem nie na firmę . Dzięki za info. Wygląda na to ze nie ma żadnej różnicy poza ceną jaka jest w UK a W PL
Na kwitku ze sklepu. Canon dał rok a sklep kolejny rok. Jak dobrze licze to wychodzi dwa lata
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".