Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Body czy obiektyw

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Domyślnie Odp: Body czy obiektyw

Cytat Zamieszczone przez Filip Zobacz posta
    Czy nieoryginalne akumulatory są gorsze? Serio pytam. Jestem początkującym „Canoniarzem” i właśnie kupiłem zamiennik Duracell. Na coś trzeba zwracać szczególną uwagę?
    Są gorsze ale też i tańsze. Duracell jest też tylko marka ponieważ sami produkcja tego typu akumulatorow się nie zajmują. Po prostu mogą robić mniej klatek niż oryginał lub inaczej się rozładowywać. Rób zdjęcia i nie przejmuj się tym kompletnie.

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    Są gorsze ale też i tańsze. Duracell jest też tylko marka ponieważ sami produkcja tego typu akumulatorow się nie zajmują. Po prostu mogą robić mniej klatek niż oryginał lub inaczej się rozładowywać. Rób zdjęcia i nie przejmuj się tym kompletnie.
    Dzięki. Kupiłem jako backup, więc powinno spełnić swoją rolę. A do lampy co byś polecił? Słyszałem dobre opinie o Eneloop pro.

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Dzięki. Kupiłem jako backup, więc powinno spełnić swoją rolę. A do lampy co byś polecił? Słyszałem dobre opinie o Eneloop pro.
    Gdybym był pro to raczej używałbym oryginalnych aku Canona ale to tak przy okazji.

Enelopy pro są ok choć one bardziej są dobre w ekstremalnych warunkach. Jest szal na Ikea Ladda. Są jeszcze GP pro.

https://lygte-info.dk/review/batteri...Test%20UK.html

Pełne uzależnienie

... A do lampy co byś polecił? Słyszałem dobre opinie o Eneloop pro.
    Jak nie jesteś bardzo pro, to wystarczą z Lidla. Chyba 16 zł za 4 sztuki. Nie bawię się w analizy porównawcze, ale używam bezproblemowo od kilku lat.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów