Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Ilość przepracowanych godzin NEC EA 244wmi

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Domyślnie Odp: Ilość przepracowanych godzin NEC EA 244wmi

Cytat Zamieszczone przez RobertON Zobacz posta
    Nie mogę ścierpieć tylko tonu i słownictwa
    Ciężko jest mi pojąć, że ktoś nie zrozumiał dlaczego skasowano informację, która z natury jest niewłaściwa. Jakby ktoś na środku czyjegoś dywanu walnął kupę. To w ogóle wymaga tłumaczenia?

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Jeśli informacja jest błaha, ale dla użytkowników jednak istotna, to czemu nie występuje w sposób jawny/prosty, jak np. licznik kilometrów w samochodzie?
    Informacja jest błaha w sensie innych spraw życiowych. Ten i ów pisał, że przesadnie zareagowałem. Dla mnie i wielu innych ludzi to jest sprawa ważna, nawet bardzo. Ile razy mam tłumaczyć, że stoją za tym istotne przesłanki?
    1. Grzebanie gdzie nie trzeba, popsucie urządzenia i próby nadużywania gwarancji. Mniej ważne.
    2. Blokowanie dostępu w przyszłości do nieudokumentowanych możliwości. Bardziej ważne.

Jeśli się chce łatwy dostęp do takich rzeczy, NIE WOLNO chlapać jęzorem i publikować. Producent ma interes w tym, aby blokować. Jak stanie się jawne, łatwo się domyślić, że za chwilę będzie zablokowane mocniej. Chcecie tego?

Stan licznika jest jawny w większości monitorów, które są w niego wyposażone. A jeśli nie podany wprost, to możliwy do odczytania zupełnie cywilnym softem. Nie jest to żadna tajemnica. Po to on jest aby korzystać.
    Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 09-03-2018 o 15:48
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Uprawnienia umieszczania postów