No i załamałem sięOk robi niby robotę nawet na Af servo wszystko wygląda ładnie na ekranie aparatu ,ale na kompie dramat. Na powiększeniu jeszcze gorzej ,bo takiej sraczki dawno nie widziałem powiem nawet ,że Sony Alpha 200 to jest kozak w porównaniu z 7d. Dalej będę testował jutro ale chwilowo jestem załamany tym zakupem. Focilem z Tamron 90mm macro , Canon 135mm 2.0 L i Tamron 70-300 SP VC. ISO 200 priorytet czasu 1.60 ,1.25 i sraczka że nie chciałem nawet lightroma odpalac. Na FF obiektywach wcale nie odżył. Jak będzie pogoda jeszcze jutro powalczę na ten moment żałuje ,że Was nie posłuchałem.5D classic to inna klasa budowa i materiały dużo lepsze, matryca bije 7d pod każdym względem. Pomysł miałem fajny na cropie wszystkie obiektywy x 1.6 ,więc zapowiadał się fajny duet. Wrzuciłem najnowszy software i wyczyściłem matrycę jutro postaram się nie wychodzić powyżej ISO 100. Sprawdzałem przebieg na Canon eos digital info i jest 462 ,a sam natluklen z 200 dzisiaj. Okazało się że tylko angielski i chiński ,więc grey import. Jakieś minusy w związku z nie uropejska wersja?