Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1398

Wątek: Sony A7III

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Sony A7III

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    I pomyśleć, że są tacy, którzy posądzają CB o fanatyzm i brak akceptacji dla odmieńców. Tymczasem to na KKM grożą samozwańczemu ambasadorowi Sony banicją, za jakże innowacyjne autostradowe poglądy. Brońmy Jana! Konstytucja!
    Ban to moim zdaniem gruba przesada. Cenzura nigdy nie była dobrą koleżanką moderacji....
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ban to moim zdaniem gruba przesada. Cenzura nigdy nie była dobrą koleżanką moderacji....
    Jestem w stanie zrozumieć (najprawdopodobniej) przyczynę takiego działanie.

Stawiam jakąś tezę o możliwości matryc A7R2/3 niezgodną z dotychczasowym doświadczeniem uczestników forum w większości pracujących na sprzęcie starszej technologii, pokazuję dowody (3 zdjęcia), wielu krytykuje.
    Stawiam więc 2 proste pytania które mają być uzasadnieniem/uszczegółowieniem ich/tej krytyki.
    Nie ma odpowiedzi merytorycznej, byłaby niezgodna z dotychczasowymi poglądami "panującymi" na forum, ... ale jest groźba bana.

Sam widzę że wygląda to wyjaśnienie "dziwnie" ale taka jest prawda.

jp
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 19-02-2019 o 23:44
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta

Stawiam jakąś tezę o możliwości matryc A7R2/3 niezgodną z dotychczasowym doświadczeniem uczestników forum w większości pracujących na sprzęcie starszej technologii, pokazuję dowody (3 zdjęcia), wielu krytykuje.
    No tak wszyscy mają stary sprzęt, tylko ja mam nowy za 20 koła - pewnie zazdroszczą.

Pełne uzależnienie

jp
    zacofani są zenitami na orwo nadal cykają to nie rozumieją jak prawdziwe zdjęcie wygląda
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 20-02-2019 o 20:44

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Oczywiście, że przesada. Dlatego serio piszę, że u nas wolność :-) w granicach rozsądku.

Jestem w stanie zrozumieć (najprawdopodobniej) przyczynę takiego działanie.
    jp
    Niestety w tym problem, że nie jesteś w stanie zrozumieć. Nikomu nie chodzi o matryce, czy Twoje pokręcone filozofie. Rzecz w tym, że zrobiłeś zdjęcia bardzo dobrym sprzętem, które to fotki słusznie zostały uznane za największe gnioty w nowej historii forum kkm. I nie potrafisz się do tego zwyczajnie przyznać, że nie umiesz, tylko brniesz w to swoje bagienko dalej. Posłuchałbyś opinii kolegów (tam), to może byś się w końcu trochę tej fotografii poduczył. A tak to nawet @miszak już nie dał rady stawać w Twojej obronie. I tu nie o Sony i matryce, czy autostradę chodzi, a wyłącznie o Twój brak elementarnych umiejętności. EOT.
    Ostatnio edytowane przez tomfoot ; 20-02-2019 o 00:04

Uprawnienia umieszczania postów