Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
Zmiana - tak, ocena już nie. To co dla jednego jest lepsze dla innego gorsze - kwestia potrzeb, zapatrywań, kryteriów itd. Takim generalizowaniem to można udowodnić każdą tezę.
Ależ masz rację. Dlatego staram się przenieść dyskusję na płaszczyznę jakichkolwiek danych statystycznych , parametrów, ficzerów itp. a nie subiektywnych wrażeń i preferencji użytkowników i dołączania do tego ideologii dotyczącej ogółu. Przykład - dane statystyczne opublikowane oficjalnie na świecie vs udział marek na górce skaryszewskiej i opinia koleżanki, która jednak nie wybrała sony tylko nikona. Każde twarde dane można próbować obalać tezą " a ja to uważam inaczej...." z naciskiem na "mozna próbować" ;-) Jeśli dyskusja toczyłaby się na płaszczyźnie co bardziej lubi użytkownik x, y czy z to ok. Myślę, że większość z nas to doskonale rozumie ale rozumiem też zajadłość kolegów bo na forum canona jest jakiś wiecznie żywy wątek o sony a z drugiej strony ludziom przywiązanym do dslr ktoś mówi, że idzie nowe i przynajmniej nie jest gorsze
Chociaż wiele kwestii dotyczy ogónie rynku ML a więc i canona też

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
Jak komuś nerwy puszczają tak jak Tobie to znak, że szkoda dyskutować Jak do tego dochodzi jeszcze problem czytania ze zrozumieniem to już czas na EOT
Prawdziwi faceci dotrzymują słowa ;-) Dzięki za dyskusję, chyba przez jakiś czas będzie mi jej brakowało