Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1398

Wątek: Sony A7III

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Domyślnie Odp: sony A7III

Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
    Spokojnie na to jest jeszcze czas. Rynek tele będzie padał najwolniej o czym każdy rozgarnięty fotograf doskonale wie i nie powoduje to zaskoczenia u zwolenników ml. Ja również ciągle myślę o zakupie dslr do tele bo w tej kwestii akurat sony jest słabsze ale powoli to się będzie zmieniało.
    Zaproponowałem miejsce, gdzie są tłumy fotografów i widać na nich rożne rzeczy sprzętowe. Nie pasuje? - ok, ja sobie przy okazji popatrzę.

A cashbacki canona prawie na wszystko to co?
    To do mnie czy znowu Ci się miesza co kto pisze i co komu odpisujesz?

A6300 albo a6000 w swojej cenie pożerają każdą lustrzankę. Nie pomagają też rynkowi dslr modele po 1200 zeta pomimo że tanie a twierdzicie, że cena jest powodem sukcesu ml. Coś tu nie gra...... ;-)
    A6300 to super body. Zawsze tak twierdziłem. Ostatnio sugerowałem je koleżance aby sobie kupiła, pomacała, pooglądała, poczytała i wybrała nikona 7xxx

Staracie się "kąsać" ale "ugryźć" nie potraficie. ML wg faktów ciągle rośnie. WG mitów może nie zawsze ;-) Fakty Panowie proszę, fakty nie mity i legendy
    Nie wiem czy to znowu do mnie ale zakładam, ze albo masz jakiś zwidy i urojenia albo znowu miesza Ci się co, kto, i gdzie napisał i komu odpisujesz

Osobiście powiem Ci, że mam w pupie jaki masz aparat, co kupują inni itp i czy bezlustra stanowią 3% czy 97%. Lubisz się tym podniecać i coś sobie i światu udowadniać? - ok to nie moja to sprawa. Ja kupuje to co ja potrzebuje a nie to co wciskają mi inni - lubisz działać stadnie to działaj, mi nic do tego Jak nie będę mógł kupić tego co ja chce to będę się dopasowywał, obecnie nie mam tego problemu.

ps. zastanawia mnie czy tylko na tym forum prowadzić jakaś kruciatę ML czy w zyciu realnym też tak wszystkich przestawiasz na ML/Sony?
    Ostatnio edytowane przez kmeg ; 26-07-2018 o 19:00

Uprawnienia umieszczania postów