Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
Gdy "zakładałem" wątek Spekulacje i plotki na temat nowości Canona w dziale Canon dSLR to czułem się "pełnoprawnym" Canonowceam i czułem jakąś odpowiedzialność za "istnienie" dyskusji w wątku, oraz z własnego doświadczenia wiedziałem o czym "mowa"
No cóż, teraz jestem w innej sytuacji.
Oczywistym jest, że nie zakładałeś wątku pod podanym tytułem. Wątek ten powstał w 2008 roku, a Tobie zdarzyło się tylko napisać pierwszy post w jego trzeciej odsłonie (a raczej moderacja wydzieliła trzecią część "spekulacji" zaczynając od Twojego posta). Nie musisz się więc za ten wątek czuć odpowiedzialny, wystarczy żebyś go nie psuł. Tym bardziej, że nowości canona i spekulacje na ich temat trwają i funkcjonują niezależnie od Twojego nimi zainteresowania.

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
Chyba brak wątku o tytule typu np. Spekulacje i plotki na temat nowości Canona w bezlustrach, chodzi głównie o bezlustra FF.
Czy mógłbyś "spowodować" by taki wątek się pojawił ?
Osobiście nie widzę potrzeby wydzielania kolejnego wątku "spekulacyjnego" nt. wykastrowanych lustrzanek FF, tak samo jak nie ma osobnych spekulacji nt. obiektywów, serii M, etc. Spekulacje, czyli w większości plotki, najlepiej niech mają swoje miejsce w jednym zbiorze.