Pokaż wyniki od 81 do 90 z 1398

Wątek: Sony A7III

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Domyślnie Odp: sony A7III

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Musisz zrozumieć, że jesteś przez większość forumowiczów traktowany z przymróżeniem oka i posty kierowane do Ciebie są często ironiczne. Co mnie zresztą nie dziwi. Może kiedyś wyrośniesz z fascynacji tabelkami i testami. Ja to przeszedłem w wieku 27 lat.
    Za późno.
    Duża część mojego życia zawodowego dotyczyła tworzenia Specyfikacji testów, ich przeprowadzania i dopuszczenia do stosowania na podstawie wyników tych testów.

Czym innym jest interpretacja wyników testów i wyciągnie na ich podstawie wniosków, podejmowanie działań.
    Większość użytkowników np. nie ma szans zobaczyć różnicy pomiędzy swoim zdjęciem wykonanym aparatem w klasyfikacji DxO 100 a 90 i trzeba być tego świadomym.

Czym innym jest natomiast negowanie wyników rzetelnych testów , wymyślnie i głoszenie spiskowych teorii/historii.
    I to bez względu czy wynika to z braku kompetencji, braku wiedzy, braku zrozumienia procedury i braku rozumienia co te wyniki testów znaczą czy też z niechęci do systemów które lepiej w tych testach wypadają (są inne niż "moje")

jp
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 27-03-2018 o 08:58
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Uprawnienia umieszczania postów