Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1398

Wątek: Sony A7III

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Domyślnie Odp: sony A7III

Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
    @kmeg jakie wnioski można wyciągnąć z fb? Jakieś zaskakujące? Te z dpr dla mnie nie są zaskakujące.
    Ze Canon tonie, ze bez sensu, że Sony rządzi, że 4k, że Canonem nic się nie daje zrobić, sprzedałem wszystko Canona. Generalnie to kto ma akcje to niech sprzedaje, a kto jeszcze nie sprzedał Canona to stracił życie. Oczywiście w żargonie marketingu mediów socjalnych są na to prof określenia (chodzi o zasięgi, ilość zaangażowania, etc, firmy od marketingu wiedza jak podbijać słupki). Sony po prostu poza pakowaniem gigantycznych pieniędzy w rozwój, pakuje też ogromne pieniądze w marketing (wyboru zresztą nie ma). Co do sprzętu foto jest wybór i niech każdy sobie kupuje co chce...

Ogromne zainteresowanie sprzętem Sony potwierdza również ten wątek - jeden z najaktywniejszych na forum.
    To forum jest dość senne Ty zakładasz, że Sony jest ********e i stad to zainteresowanie, a ja uważam, że jest to zwykłe zainteresowanie plus JP ma tutaj swoich fanów

Co skłania fana i posiadacza Canona do czytania wątku o sony a7? ;-)
    Skąd ten dziwaczny wniosek, że jestem jakimś fanem? Nie jestem żadnym fanem Canona, jestem użytkownikiem jego produktów, które od dłuższego czasu najbardziej pasują do moich potrzeb fotograficznych. A wątek czytam jak każdy inny (poza tymi z zagadkami). Ostatnio przedstawiając propozycje zakupowe dla koleżanki jako body numer 1 było a6300

Może rzeczywiście pod Twoim cytatem odniosłem się również do innych wypowiedzi. Sorki postaram się uszczegółowić w przyszłości - peace
    Spoko.

ps. do problemów użytkowników Canona doszły jeszcze frustracje, dla takich rzeczy warto czytać ten wątek masz Canona == jesteś sfrustrowany!
    Ostatnio edytowane przez kmeg ; 28-06-2018 o 16:03

Uprawnienia umieszczania postów