Pokaż wyniki od 601 do 610 z 1398

Wątek: Sony A7III

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar Panama Joe
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: sony A7III

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    Strategia produktowa/rozwojowa jest jedna z najdokładniej/najstaranniej tworzonych, przez wielu specjalistów/działów, analizowana i weryfikowana.
    To cała rozbudowana wiedza jak to się robi
    Gdyby to było takie proste jak mówisz, to nie mielibyśmy nietrafionych produktów, przejęć czy bankructw. Niestety jest tego cała masa i dotyczy w zasadzie każdej branży. Wszystkie firmy zaliczały wtopy czy też podejmowały niezrozumiałe decyzję a następnie się ich trzymały; niektóre dziś nawet już nie istnieją a były potentatami w branży. Niektóre oferowały bardzo dobre produkty, często wyprzedzające swoje czasy i też już ich nie ma. Bo nie sam produkt decyduje o sprzedaży tylko cała masa innych, dodatkowych rzeczy. Min. z tego powodu nie przyjęły się takie auta jak VW Phaeton. Po prostu niewiele osób zdecydowało się wydać takie pieniądze na Volkswagena. Przykłady można mnożyć.... A że SONY sprzedaje ? To super, niech sprzedaje. Ale ja tej firmie nie ufam. Nie ufam do końca wprawdzie żadnej bo każda chce mnie skroić z pieniędzy ale im jakoś najmniej - po prostu obserwując ich politykę produktową i nie chodzi tylko o branżę foto. Bagnet A w zasadzie już porzucili, a zapowiedzi potęgi i rozwoju SONY Alfa czytałem dobre kilka lat temu. A czy Alfy były złe? Oczywiście, że nie i tak samo złe nie są ich nowe bezlustra (gdybym szukał niewielkiego aparatu głownie pod kątem filmowania to sam bym wybrał SONY). Z całej trójki Canon, Nikon, SONY to mimo wszystko Canon jakoś najmniej robi użytkownika w konia, choć i swoje za uszami ma, jak każdy. W końcu to tylko korporacja która ma zarabiać...
    Ostatnio edytowane przez Panama Joe ; 22-06-2018 o 23:45

Uprawnienia umieszczania postów