Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1398

Wątek: Sony A7III

Mieszany widok

Domyślnie Odp: sony A7III

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Tym razem się nie zgodzę Oczywiście chodzi mi o tryb LV w 6d2. Bo w trybie OVF to praktycznie 6d2 nie ma śledzenia...
    Moim zdaniem w LV również jest gorzej. Co prawda porównywałem z a6300. Wydaje mi się że canony śledzą porównywalnie ale tylko wtedy kiedy używasz jednego wybranego punktu. Jeżeli ruch jest w obszarze całej klatki to już tak różowo nie jest.

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Domyślnie Odp: sony A7III

Cytat Zamieszczone przez miszak Zobacz posta
    Moim zdaniem w LV również jest gorzej. Co prawda porównywałem z a6300. Wydaje mi się że canony śledzą porównywalnie ale tylko wtedy kiedy używasz jednego wybranego punktu. Jeżeli ruch jest w obszarze całej klatki to już tak różowo nie jest.
    To zależy, jak Ci wpada coś zza krawędzi to jest problem, jak natomiast coś jest trzymane przez AF fazowy i wypada poza sensory to 1dxII, 7dII całkiem nieźle sobie radzi (zresztą 5dIV też porównywalnie lepiej). Sam podręcznik AF do 1dx2 to 148 stron. Nowe puszki używają już iTR do pewnego rodzaju analizy obrazu (czujnik RGB IR)... Fakt faktem, że a6300 bez problemu może rywalizować z 1dx2.
    Ostatnio edytowane przez kmeg ; 17-05-2018 o 18:20

Uprawnienia umieszczania postów