Pokaż wyniki od 191 do 200 z 1398

Wątek: Sony A7III

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Domyślnie Odp: sony A7III

Cytat Zamieszczone przez Rysiu Zobacz posta
    Ehhh...
    Ja nie jestem jakimś wielkim fanem Canona ale bez przesady... widzę, że niektórzy są wielkimi fanami SONY i we wszystko wierzą

Czytam ten wątek i powtarza się jedno: "należy czekać na upgrade"
    A co jeżeli upgrade nie będzie?
    Kilkanaście lat byłem "Canonowcem", uważam że np. (mój ostatni z tego systemu) 5D3 to świetny aparat.
    Bardzo bym chciał by bezlusterkowiec FF Canona był bardzo dobry. Było by to z korzyścią dla nas wszystkich.

O jakiej niedoróbce mówimy ?
    Na normalnie, prawidłowo naświetlonych zdjęciach jej nie ma, dlatego pewnie "umknęła" w testach laboratoryjnych (choć nie powinno do tego dojść).
    Pojawia się w miejscach "przepaleniach" w kadrze, trzeba świadomie takie zdjęcie zrobić i wiedzieć czego się szuka by zobaczyć.

Każdy ma prawo do swoich poglądów.
    Ale czym innym są poglądy a czym innym świadome pisanie/powtarzanie (na ogół) nieprawdziwych i bezsensownych informacji o np. A7III tylko dlatego że jest z innego systemu i traktowanie tych co mają dobre zdanie o tym aparacie jako "innych", jako "stojących tam gdzie stało ZOMO"

Ale skoro to jest autoterapia, leczenie frustracji itd...
    Każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów tym łatwiej gdy chowa się tożsamość pod nickiem.

I tyle.

jp
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 01-05-2018 o 05:40
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Uprawnienia umieszczania postów