@candar - jak Ci tu tak źle i użytkownicy forum są tak zacofani to może sobie zwyczajnie odpuść ten ciemnogród. Jest forum Sony gdzie możesz się dzielić zachwytami nad wspaniałością jedynie słusznego systemu.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
stwierdzam wyłącznie fakty o których pisze się na forum i to w wątku o tych aparatach https://www.canon-board.info/threads...=1#post1395541
każdy czytający te wątki sam dopowie sobie resztę
ps.
proponuję otworzyć słoik nutelli przy czytaniu wątków na forum dotyczących "sprzętu fotograficznego innych firm" a życie stanie się prostsze
miłego weekendu życzę![]()
Ostatnio edytowane przez candar ; 02-08-2019 o 19:15
Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com
@candar, polecam się zapoznać. Dobra rada *wziąć sobie do serca*
https://pl.wikipedia.org/wiki/Projekcja_(psychologia)
ebe ebe
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
@p0m
Przypomnę tylko, że wszem i wobec kilka postów wcześniej obiecałeś nigdy więcej nie odzywać się pod moimi postami.
Tak więc na Twoim miejscu skupiłbym się na prostszych czynnościach dotyczących bardziej Twojej własnej wiarygodności na forum niż domorosłych prób ogarnięcia spraw dla siebie zupełnie niezrozumiałych teraz i zapewne w przyszłości. Przykładowo takie selfie na insta lepiej Ci wychodzi niż rozkminy foto na tym forum... I na tym bym na Twoim miejscu poprzestał.
Ostatnio edytowane przez candar ; 02-08-2019 o 20:02
Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com
Szczerze powiedziawszy rzygać się chce czytając te obrzydliwe posty rzekomo dotyczące wspaniałego sprzętu sony. Po tych wszystkich wypocinach candara nawet jeżeli kiedyś bym się zastanawiał nad zakupem sony, to gość to tak obrzydził, że chyba pozaklejam logo na telewizorze i dvd.
To przeklej to logo z telewizora i DVD na spluwaczkę a na TV naklej sobie logo canona i będziesz u siebieA na ścianach i na balkonie rozwieś banery z napisem Canon Rulez
Proponuję też stosowny parawan plażowy i ręczniczek z logo i poczujesz się dopieszczony przez JSS.
ps.
a ja akurat mam dokładnie odwrotne odczucia czytając takie jak wyżej posty w wątku poświęconym sony A 7 III![]()
Ostatnio edytowane przez candar ; 02-08-2019 o 20:08
Nie bijta piany, i Candar i Wy trochę racji macie. Sęk w tym, że trzeba znaleźć sposób by Nasza Słuszna Marka znalazła sposób by dogonić w paru kwestiach konkrecję. Dlaczego? Dlatego że się przywiązaliśmy, rozumiemy, i dobrze się nam robi dobre zdjęcia Canonami. Dlaczego nie lepsze? A idzie o pieniądze, foto to nie tanie hobby, każdy z nas ma zazwyczaj kupę dobrych szkieł, jak ja, i nie chce się z nimi po taniości rozstawać dla IBSu, ostrej matrycy, DRu itp. Ja też mam niesmak, ale walczę ( by nauczyć się, posiąść umiejętność) w wolnej chwili z plikami z pożyczonej Rki w programach by dorównać S. Bo wolę mieć puchę z dużym ISO na rykowisko swojej marki, niż przez adapter iść na kompromis.