Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1398

Wątek: Sony A7III

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Sony A7III

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    A co się stanie 31 stycznia? PIT trzeba złożyć od DG?
    Będzie raport za 4 kwartał A co w nim? Myślę, że tendencja z Q3 się utrzyma (czyli wyraźny spadek sprzedaży najbardziej dochodowych DSLR FF), a EOS R tego nie skompensuje żadną miarą...

Więc trochę niektórym się dupska na stołkach spocą. Ale tylko trochę. Nie mam złudzeń, że nawet jak dział foto będzie przynosić straty (a do tego jeszcze bardzo, bardzo daleko) to i tak przez wiele lat będzie utrzymywany na kroplówce przez pozostałe działy.

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Będzie raport za 4 kwartał A co w nim? Myślę, że tendencja z Q3 się utrzyma (czyli wyraźny spadek sprzedaży najbardziej dochodowych DSLR FF), a EOS R tego nie skompensuje żadną miarą...

Więc trochę niektórym się dupska na stołkach spocą. Ale tylko trochę. Nie mam złudzeń, że nawet jak dział foto będzie przynosić straty (a do tego jeszcze bardzo, bardzo daleko) to i tak przez wiele lat będzie utrzymywany na kroplówce przez pozostałe działy.
    Mam z tyłu kto i poco/dlaczego się spoci, kto sprzedaje i gdzie więcej/mniej.
    Interesuje mnie jaki jest mój aparat, czy zaspakaja moje realne i "wymarzone" potrzeby.
    I tyle

jp
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Bywalec

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta
    Mam z tyłu kto i poco/dlaczego się spoci, kto sprzedaje i gdzie więcej/mniej.
    Interesuje mnie jaki jest mój aparat, czy zaspakaja moje realne i "wymarzone" potrzeby.
    I tyle

jp
    Powiedz to tym którzy wybrali Samsunga
    6D/M100/MeizuM8

Uprawnienia umieszczania postów