Pokaż wyniki od 151 do 160 z 364

Wątek: Canon M50

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Canon M50

Cytat Zamieszczone przez MichalPrz Zobacz posta
    Czy będzie dobrą decyzja o przesiadce z Canona 60d na eos M50 (lub m5) ? Z aparatu korzystam dla własnych celów ogólnych (podróże, panoramy, portrety) , zdolności fotograficzne oceniłbym u siebie jako średnio-zaawansowane (fotografią cyfrową zajmuje się poważnie przeszło 5 lat). Zdjęcia wykonuje w RAWach, następnie obróbka w lightroomie - bardzo to lubię
    Dlaczego szukam bezlusterkowca ? Dlatego, że gabaryt 60d z obiektywami w ostatnim czasie zaczął mnie przytłaczać i ostatecznie zniechęcać do zabierania aparatu na jakikolwiek wyjazd (w przeciągu roku nie wziąłem go ani razu), a zastąpiłem fotografowanie smartfonem szukam czegoś bardziej mobilnego ale jakością obrazka (w tym głównie obrazu raw) na poziomie nie mniejszym niż poczciwego 60D.
    Dokładnie wczoraj padło podobne pytanie Jednak przypuszczam, że tutaj za wiele się nie dowiesz vide -> http://canon-board.info/threads/1088...-Canon-a/page2
    Jakbyś nie uzyskał satysfakcjonującej odpowiedzi napisz do mnie PW
    Ostatnio edytowane przez candar ; 19-10-2018 o 13:31
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów